Nagrade

PREJELI SMO NAGRADO IZ RODA V ROD SI INŽENIRSTVO UTIRA POT!

Na slavnostni prireditvi Akademija strojništva 2022 smo prejeli priznanje Iz roda v rod si inženirstvo utira pot za uspešen prenos lastništva podjetja na mlajšo generacijo. 
B60K2355

Na slavnostni prireditvi Akademija strojništva 2022 smo prejeli priznanje Iz roda v rod si inženirstvo utira pot za uspešen prenos lastništva podjetja na mlajšo generacijo. 

 

Priznanje Iz roda v rod si inženirstvo utira pot nam je Zveza strojnih inženirjev Slovenije v okviru prireditve Akademija strojništva 2022 podelila za uspešen prenos družinskega podjetja s starejše na mlajšo generacijo in s tem prenosa znanja ter skrb za razvoj inženirstva v Sloveniji. Prireditev je potekala v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani, nagrado sta prevzela ustanovitelj podjetja Rudi Kronovšek in sin ter solastnik in direktor podjetja Bogdan Kronovšek.

 

Rudi Kronovšek je v posnetku v okviru prireditve izpostavil, da je zgolj četrtina prenosov lastništva na mlajše generacije uspešna. “Nagrada je prijetno presenečenje. Ta nagrada je priznanje in zahvala za dober prenos podjetja iz starejše na mlajšo generacijo, tudi sam sem s prenosom zelo zadovoljen, kajti uspeh podjetja in razvoj izdelkov se nadaljuje občutno bolj pospešeno kot bi pričakoval,” je povedal v svojem zahvalnem govoru. Izpostavil je naše razvojne dosežke, še posebej na področju tihosti toplotnih črpalk.

 

Bogdan Kronovšek je ob prejetju priznanja dejal: “V veliko čast mi je ta nagrada in da so pri Akademiji strojništva prepoznali zgodbo Kronoterma in prenosa inženirstva na naslednje generacije kot vzorno, dobro in omembe vredno. Seveda velika zahvala ustanoviteljema, očetu in mami, da sta nam prepustila podjetje v tako dobri kondiciji in z zelo pomembnimi vrednotami.”  V svojem govoru je še poudaril, da nam priznanje veliko pomeni, ker prihaja iz rok inženirjev, saj je inženirstvo tista ljubezen, ki nas vsak dan žene pri razvoju in delu. 

 

Prejeto priznanje je še toliko bolj pomembno in vzpodbudno, saj smo letos praznovali 30. obletnico ustanovitve podjetja ter smo še vedno z velikim naskokom vodilni slovenski razvijalec in proizvajalec toplotnih črpalk v Sloveniji.

Celoten posnetek prireditve si lahko ogledate spodaj

Če bi želeli imeti varno, ugodno, brezskrbno in naravi prijazno ogrevanja, potrebujete dodatne informacije ali bi želeli osebno svetovanje, nas kontaktirajte na info@kronoterm.com ali na 03 703 16 20.


Oznake: , , , ,

PREBERITE TUDI