SPLOŠNI POGOJI

Splošni pogoji poslovanja določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje KRONOTERM d.o.o., Trnave 5e, 3303 Gomilsko. Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi poslovanja.

Splošne pogoje poslovanja si lahko preberete TUKAJ – Splošni pogoji KRONOTERM d.o.o..

Pravilnik o zaščiti prijaviteljev KRONOTERM

S sprejetjem tega pravilnika nadaljujemo svojo zavezanost k ustvarjanju varnega in poštenega delovnega okolja, kjer lahko vsi zaposleni kakor tudi zunanji brez strahu prijavijo morebitne kršitve in prispevajo k transparentnosti ter integriteti podjetja.

Podjetje se zavezuje k strogemu varovanju zaupnosti prijaviteljev in preprečevanju povračilnih ukrepov. V skladu z zakonodajo bo zaupnik obravnaval vse prejete prijave nepristransko in v skladu z najvišjimi standardi zaupnosti in integritete. Več informacij o našem pravilniku najdete TUKAJ- Pravilnik o zaščiti prijaviteljev KRONOTERM.

Splošni pogoji PODALJŠANO JAMSTVO za KRONOTERM ogrevalne toplotne črpalke – veljavno od 1. 3. 2021

Pogoji, na sledeči povezavi, ki opisujejo pogoje in obseg KRONOTERM d.o.o. podaljšanega jamstva, ne posegajo v zakonsko določene jamčevalne obveznosti s strani prodajalca iz naslova prodajne pogodbe, sklenjene s končnim kupcem. Podaljšano jamstvo ne vključuje zahtev, ki jih ima stranka neposredno do trgovca/monterja, ki je toplotno črpalko prodal.

Pogoje za pridobitev podaljšanega jamstva KRONOTERM za ogrevalne toplotne črpalke najdete TUKAJ – Podaljšano jamstvo za KRONOTERM ogrevalne toplotne črpalke.

Pogodbeni pogoji podaljšanje garancije za KRONOTERM sanitarne toplotne črpalke za 3 leta

Pogoji, na sledeči povezavi, ki opisujejo pogoje in obseg KRONOTERM d.o.o. podaljšane garancije, ne posegajo v zakonsko določene jamčevalne obveznosti s strani prodajalca iz naslova prodajne pogodbe, sklenjene s končnim kupcem. Podaljšana garancija ne vključuje zahtev, ki jih ima stranka neposredno do trgovca/monterja, ki je toplotno črpalko prodal.

Pogoje za pridobitev podaljšane garancije KRONOTERM za sanitarne toplotne črpalke najdete TUKAJ – Podaljšana garancija za KRONOTERM sanitarne toplotne črpalke.

Pogodbeni pogoji podaljšanje garancije za KRONOTERM ogrevalne toplotne črpalke za 3 leta – veljavno do 28. 2. 2021

Pogoji, na sledeči povezavi, ki opisujejo pogoje in obseg KRONOTERM d.o.o. podaljšane garancije, ne posegajo v zakonsko določene jamčevalne obveznosti s strani prodajalca iz naslova prodajne pogodbe, sklenjene s končnim kupcem. Podaljšana garancija ne vključuje zahtev, ki jih ima stranka neposredno do trgovca/monterja, ki je toplotno črpalko prodal.

Pogoje za pridobitev podaljšane garancije KRONOTERM za ogrevalne toplotne črpalke najdete TUKAJ – Podaljšana garancija za KRONOTERM ogrevalne toplotne črpalke.

Pogoji uporabe CLOUD storitev

O pogojih uporabe cloud storitev si lahko preberete tukaj – SPLOŠNI POGOJI UPORABE IN POLITIKA ZASEBNOSTI PRI UPORABI SISTEMA IN STORITEV HOME.CLOUD IN WATER.CLOUD.

Pogoji uporabe piškotkov

O pogojih uporabe piškotkov si lahko preberete tukaj – PIŠKOTKI.

Politika varstva osebnih podatkov

Vse o politiki varstva osebnih podatkov pa najdete tukaj – POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV.

Pravno obvestilo

Avtorske pravice

S to spletno stranjo upravlja KRONOTERM d.o.o. Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kronoterm.com so last KRONOTERM d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Prav tako si KRONOTERM d.o.o. pridržuje pravico do sprememb vsebin.

Pridržki

KRONOTERM d.o.o. bo na svojih spletnih straneh zagotavljal točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. KRONOTERM d.o.o. tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani. KRONOTERM d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani, in toplo priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani.

KRONOTERM d.o.o. ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti KRONOTERM d.o.o. niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

 

Obvestilo potrošnikom po Zakonu o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (ZIsRPS)

Podjetje KRONOTERM d.o.o., skladno z določilom 3. odst. 32. člena Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (Uradni list RS 81/2015 – ZIsRPS), svoje stranke obveščamo, da za reševanje potrošniškega spora ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov (IRPS).