Segrevanje sanitarne vode

Segrevanje sanitarne vode

VEČJI PORABNIKI

Ali segajo stroški ogrevanja sanitarne vode v vaših poslovnih objektih v nebo? Iščete ugodno, udobno in predvsem enostavno ogrevanje sanitarne vode? Pridružite se že tisočim zadovoljnim uporabnikom in izberite sanitarno toplotno črpalko KRONOTERM.

POPOLNO UDOBJE Z NIZKIMI STROŠKI

Ste imetnik večjega (poslovnega) objekta, kjer je dnevna poraba tople sanitarne vode visoka? Ne skrbite, imamo rešitev za vas! Naša sanitarna toplotna črpalka je odlična izbira za zmanjšanje stroškov in hkrati zagotavljanje popolnega udobja in zadovoljstva vaših obiskovalcev oz. gostov. Z našo inovativno tehnologijo lahko prihranite denar in obenem poskrbite za okolje. Z našo pomočjo lahko vi in vaši obiskovalci brezskrbno uporabljate toplo sanitarno vodo, z nizkimi stroški ogrevanja. Kontaktirajte nas že danes in si zagotovite bolj učinkovito in trajnostno ogrevanje vaše sanitarne vode.

POPOLNO UDOBJE Z NIZKIMI STROŠKI
ENOSTAVNO IN ODDALJENO UPRAVLJANJE
ENOSTAVNO IN ODDALJENO UPRAVLJANJE

Učinkovite sanitarne toplotne črpalke lahko vaše stroške segrevanja sanitarne vode zmanjšajo za kar 70%. Turistične namestitve, pisarne, šole ipd. imajo navadno različne intervale obiskov glede na dneve v tednu in mesece v letu, zaradi česar je lahko tudi količina porabljene tople sanitarne vode različna. S pomočjo pametne aplikacije lahko sanitarne toplotne črpalke upravljate na daljavo in stroške še dodatno optimizirate in to kar iz domače pisarne ali celo drugega konca sveta. 

BREZ NEPRIDIPRAVOV

Še ena od prednosti sanitarnih toplotnih črpalk KRONOTERM za večje porabnike tople sanitarne vode je antilegionelni zaščitni program, ki preprečuje razmnoževanje nevarne bakterije legionele v zaprtih rokavih vodovodnih sistemov. Slednje je izjemno pomembno pri bazenih, jakuzijih in drugih vodnih objektih, ki so sezonsko zaprti. 

BREZ NEPRIDIPRAVOV

PREVERITE ZGODBE NAŠIH ZADOVOLJNIH UPORABNIKOV

KT_Prodajalci02

Želite več informacij?