Ogrevanje in hlajenje poslovnih prostorov

Ogrevanje in hlajenje
poslovnih prostorov

Rešitve za poslovne in industrijske objekte

Iščete cenovno ugodno, udobno in predvsem enostavno rešitev za ogrevanje? Se osredotočate na trajnostne ukrepe ali želite sistem, ki združuje ogrevanje in hlajenje vašega poslovnega objekta? Razumemo, da je iskanje popolne rešitve za vaše specifične potrebe lahko zahtevno in zamudno, zato smo tu, da vam pomagamo. Ne glede na vaše potrebe in zahteve, smo prepričani, da bomo našli najboljšo rešitev za vaš poslovni objekt. Z našimi toplotnimi črpalkami boste znižali stroške ogrevanja in obenem prispevali k ohranjanju okolja.

VISOKI STROŠKI?

Ogrevanje poslovnih prostorov je zaradi obsežnih površin in raznolikosti poslovnih objektov zagotovo kompleksen izziv, ki je finančno obremenjujoč. Objekti z visokimi stropi, številnimi hodniki in stopnišči lahko imajo velike toplotne izgube, kar se odraža v visokih mesečnih stroških ogrevanja podjetja.

VISOKI STROŠKI?
PRILAGODLJIVE TOPLOTNE ČRPALKE
PRILAGODLJIVE TOPLOTNE ČRPALKE

Toplotne črpalke KRONOTERM so zasnovane tako, da učinkovito rešujejo izzive ogrevanja in hlajenja različnih poslovnih prostorov, pisarn ter poslovnih zgradb. Omogočajo ogrevanje poslovnih prostorov, segrevanje sanitarne vode ter hlajenje objektov. Posebej razvite toplotne črpalke KRONOTERM za poslovne objekte so izjemno prilagodljive, saj omogočajo tako radiatorsko ali talno ogrevanje kot tudi konvektorsko hlajenje.

ZAUPAJO NAM ŠTEVILNA PODJETJA

Naša ekipa strokovnjakov je tu, da vam pomaga najti najbolj celovito rešitev za vaš objekt. Zagotovili vam bomo strokovno svetovanje s celovitim ogledom, predlagali primerno visoko učinkovito toplotno črpalko z večjo močjo in zagotovili strokovni zagon toplotne črpalke. Skozi celotno življenjsko dobo ogrevalnega sistema bomo z vami in vam zagotavljali polno podporo servisnih storitev in vzdrževanja.

Za ogrevanje poslovnih prostorov nam zaupajo že številna slovenska in tuja podjetja, med drugimi: Silco, Avtocenter A2S, podjetje Zagožen, Profi kmet, hotel Eco Boutique, Hotel A, M.S. Beagle, podjetje Agrolit, mesto Šala na Slovaškem, Vinska klet Kattus v Avstriji in drugi.

Več lahko preberete v naših referencah.

ZAUPAJO NAM ŠTEVILNA PODJETJA
Prelistaj katalog referenčnih objektov
Prenesi
Naslovnica

PREVERITE ZGODBE NAŠIH ZADOVOLJNIH UPORABNIKOV

KT_Prodajalci02

Želite več informacij?