Servis

Servis

Hitro odzivni

Vsi bi želeli napravo, ki deluje brezhibno vse od vgradnje do konca življenjske dobe, a so okvare in motnje možne tudi pri najbolj zanesljivih napravah. V okviru lastne servisne službe vam bomo priskočili na pomoč takrat, ko nas boste potrebovali. Za vašo napravo bodo poskrbeli odzivni, strokovno usposobljeni in prijazni serviserji. Vse morebitne motnje bodo odpravili hitro in učinkovito. Večino motenj lahko odpravimo s pomočjo diagnostike na daljavo, brez obiska pri vas doma.

– 01
Rezervni deli vedno na zalogi

Kaj se zgodi, če vaša naprava javi motnje v mrzlih zimskih dneh? Brez skrbi, rezervne dele imamo zaradi lastne proizvodnje skoraj vedno na zalogi in so na voljo za zamenjavo. Hiter in učinkovit servis je še ena naših ključnih prednosti pred mnogimi konkurenčnimi ponudniki v Sloveniji.

– 02
Redni vzdrževalni pregledi

Brezskrbnost je ena od prednosti ogrevanja s toplotno črpalko. Za optimalno delovanje, manjše možnosti okvar in dolgo življenjsko dobo vaše naprave izvajamo redne vzdrževalne preglede. Priporočamo en servisni pregled vaše toplotne črpalke na leto.

– 03
Ekološko ozaveščeni

Ekološko ravnanje z odpadki je vedno na prvem mestu, zato naši serviserji upoštevajo pravilnik o ravnanju z ozonu škodljivimi snovmi. Imamo vse certifikate ter opremo, ki je potrebna za opravljanje servisnega pregleda in posegov. Vpisani smo v evidenco pri Agenciji za okolje in prostor.

– 04
Z vami v nujnih primerih

V nujnih primerih vam je ob vikendih in praznikih na voljo dežurna telefonska številka. Naši strokovno usposobljeni serviserji vam tako nudijo tehnično podporo za vašo toplotno črpalko tudi izven našega rednega delovnega časa servisne službe.