Utrujeni od iskanja popolnih rešitev ogrevanja?

Utrujeni od iskanja popolnih rešitev ogrevanja?

REŠITVE

Ali ste izgubljeni med ponudbo toplotnih črpalk na trgu? Pri nas boste našli pravo rešitev. Izdelujemo toplotne črpalke za ogrevanje, pripravo sanitarne vode in hlajenje, ki so prilagojene vašim potrebam. Ne nudimo le kakovostnih izdelkov, temveč tudi strokovno svetovanje pri izbiri, namestitvi in upravljanju. Zavedamo se, da je zadovoljstvo naših uporabnikov ključno pri nakupu, zato lahko preberete tudi njihove izkušnje.

UDOBJE DOMA

TOPLA VODA

Katero sanitarno toplotno črpalko izbrati? Želite imeti v vašem domu vedno na voljo dovolj tople vode, hkrati pa prihraniti? Če iščete primerno sanitarno toplotno črpalko za vaše gospodinjstvo, smo pripravili različne rešitve, ki vam bodo olajšale odločitev pri nakupu.

Preberite več
TOPLA VODA
TOPEL DOM

TOPEL DOM

Ste utrujeni od iskanja popolne rešitve za vaše specifične potrebe ogrevanja? Ne glede na to, ali imate starejšo hišo, moderno stanovanje, pasivno hišo, imamo rešitev za vas!

Preberite več

REFERENCE – DOM

Preberite izkušnje naših zadovoljnih uporabnikov. Verjamemo, da so te ključne pri vaši izbiri.

Preberite več
REFERENCE - DOM

POSLOVNI IN JAVNI OBJEKTI

SEGREVANJE SANITARNE VODE

Iščete ugodno, udobno in predvsem enostavno ogrevanje sanitarne vode v vašem poslovnem objektu? Pridružite se že tisočim zadovoljnim uporabnikom in izberite sanitarno toplotno črpalko KRONOTERM.

Preberite več
SEGREVANJE SANITARNE VODE
OGREVANJE POSLOVNIH PROSTOROV

OGREVANJE POSLOVNIH PROSTOROV

Iskanje popolne rešitve za vaše specifične potrebe je lahko naporno in zamudno, zato jo bomo za vas pripravili mi. Ne glede na vaše potrebe in zahteve, smo prepričani, da bomo našli najboljšo rešitev za vaš poslovni objekt.

Preberite več

IZKORIŠČANJE ODPADNE TOPLOTE

Če se ukvarjate z industrijo, gostinstvom, kmetijstvom ali drugimi dejavnostmi, ki proizvajajo odpadno vodo, smo prava izbira za vas. Ponujamo vam rešitve, ki vam bodo pomagale pri izkoriščanju toplotne energije iz odpadne vode, s čimer boste lahko prihranili pri stroških ogrevanja in hlajenja vaših objektov ali procesov.

Preberite več
IZKORIŠČANJE ODPADNE TOPLOTE
PO MERI

PO MERI

Ne najdete ustrezne rešitve? Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala pri izbiri in načrtovanju najboljše rešitve za vaše potrebe ter vam svetovala glede namestitve in uporabe toplotne črpalke. Naš cilj je zagotoviti učinkovite, okolju prijazne in trajnostne rešitve za vaše poslovanje.

Preberite več

REFERENCE

Preberite izkušnje naših zadovoljnih poslovnih uporabnikov. Verjamemo, da so te ključne pri vaši izbiri.

Preberite več
REFERENCE

Stopite v stik z nami!

Trnava 5e 3303 GOMILSKO Slovenija
Delovni čas

Vsak delovni dan od ponedeljka do petka od 7. do 15. ure.

Svetovanje

Svetovanje do 16. ure.