Tradicija, kakovost in lasten razvoj

KRONOTERM ponuja rešitve za vse vaše izzive na področju varčnega in okolju prijaznega ogrevanja ter hlajenja. Z lastnim razvojem, raziskavami in proizvodnjo razvijamo kakovostne in zanesljive toplotne črpalke, ki omogočajo velike prihranke in vam bodo služile desetletja. Inovativne rešitve dopolnjujemo s celovitimi kakovostnimi storitvami: vse od načrtovanja in dobave, do postavitve in vzdrževanja skozi celotno življenjsko dobo naprave.

KT_ZaposleniDrone1

1976

naš začetek

0

izkušenih zaposlenih

0

prodanih toplotnih črpalk

KRONOTERM vodi želja po nenehnem razvoju vse bolj učinkovitih, okolju prijaznih in zanesljivih naprav, ki odgovarjajo okoljskim izzivom in potrebam.
LASTEN RAZVOJ IN PROIZVODNJA
CELOVITE REŠITVE IN SVETOVANJE
KAKOVOSTNI PRODUKTI
LASTEN SERVIS
LASTEN RAZVOJ IN PROIZVODNJA
LASTEN RAZVOJ IN PROIZVODNJA

Naša izkušena ekipa visoko izobraženih razvijalcev se vsakodnevno ukvarja z inovativnimi rešitvami, ki vključujejo najnovejše tehnologije in najboljše materiale. To zagotavlja, da so končni izdelki izjemno učinkoviti in zanesljivi.

CELOVITE REŠITVE IN SVETOVANJE
CELOVITE REŠITVE IN SVETOVANJE

Smo specialisti na področju toplotnih črpalk, skrbimo za razvoj, izdelavo in vzdrževanje. Strankam ponujamo celovite rešitve in strokovno svetovanje.

KAKOVOSTNI PRODUKTI
KAKOVOSTNI PRODUKTI

Izdelujemo toplotne črpalke za hišni segment, prav tako pa razvijamo rešitve po meri za komercialne in industrijske uporabnike. Zavedamo se, da so za doseganje vrhunske kakovosti potrebni trud, predanost in nenehno izboljševanje.

LASTEN SERVIS
LASTEN SERVIS

Naša ekipa strokovno usposobljenih serviserjev je hitro odzivna na vsako vašo težavo ali vprašanje. Velik del motenj lahko uspešno odpravijo kar na daljavo.

Smo podjetje s 120 izkušenimi zaposlenimi.

Naša KRONOTERM družina šteje več kot 120 strokovnjakov z različnih področij s širokim naborom znanj. Strokovno usposobljeni zaposleni s skupnimi močni, pozitivno energijo in prijaznim sodelovanjem skrbimo za lepšo prihodnost, ne le vas, temveč posredno tudi našega planeta.

vizija podjetja
vizija podjetja

V nadaljnjem razvoju in delovanju želimo razširiti proizvodnjo in trženje sistemov za ogrevanje sanitarne vode, za ogrevanje in hlajenje objektov in izkoriščanje odpadne toplote, ki bodo prilagojeni vašim potrebam. Osnovno vodilo našega podjetja je izkoriščanje obnovljivih virov energije na najučinkovitejši in najbolj ekonomičen način ter s tem zmanjšanje porabe fosilnih goriv in onesnaževanje okolja.

poslanstvo podjetja
poslanstvo podjetja

Predanost dejavnosti predstavlja eno izmed osrednjih vrednot podjetja, ki svoj ugled gradi na profesionalnosti in strokovnosti. Nenehno vlaganje v znanje in razvoj, napredna tehnologija, strateške partnerske povezave, kakovost in fleksibilnost proizvodnje in storitev, tehnična podpora partnerjem in strankam ter visoko usposobljena servisna podpora so vrednote in prednosti, zaradi katerih je podjetje KRONOTERM prepoznano kot najbolj strokovno usposobljeno in zaupanja vredno podjetje.

Zgodovina podjetja KRONOTERM

Artboard 28 Artboard 28

1976

Rudi Kronovšek začne pisati zgodovino z razvojem prve sanitarne toplotne črpalke.

1990 1990

1990

Rudi Kronovšek skupaj z ženo Cvetko ustanovi podjetje Termo-tehnika d.o.o. “v manjšem, a dovolj velikem gospodarskem poslopju za razvoj novih generacij toplotnih črpalk”.

1993 1993

1993

Prvo OEM sodelovanje je pripomoglo k okrepitvi naše blagovne znamke in izboljšanju konkurenčnosti na trgu. Prineslo pa je tudi stabilen vir prihodkov, kar nam je omogočilo nadaljno rast in razvoj lastnih produktov.

laboratorij 1995 (1) laboratorij 1995 (1)

1996

Leto, ki je naše podjetje popeljalo na novo raven. Zavezali smo se k izvajanju lastnih testiranj, da bi dokazali kakovost in učinkovitost naših izdelkov ter pridobili zaupanje strank.

family_10%red_kronoterm 488_ family_10%red_kronoterm 488_

2010

Ustanovitelj in dotedanji direktor Rudi Kronovšek preda vodenje družinskega podjetja sinu Bogdanu Kronovšku.

2010 2010

2015

Sedež podjetja se preseli v novo zgradbo s sodobno proizvodnjo in lastnim laboratorijem, le streljaj stran od prejšnje lokacije.

2019 2019

2019

Z razvojem toplotne črpalke ADAPT podjetje postavi nove trende na področju toplotnih črpalk, predvsem z vizualno podobo ter izjemno tihostjo.

2021 2021

2021

S širitvijo možnosti uporabe in raznolikosti programa toplotnih črpalk VERSI, podjetje ustvari možnost prodora na trge in segmente, kjer doslej ni bilo prisotno.

2023 2023

2023

Podjetje predstavi novo geotermalno toplotno črpalko ETERA, ki je sinonim za vzdržljivost in brezskrbnost, z življenjsko dobo kar 30 let.

Naše vrednote

DRUŽINSKO PODJETJE

VRHUNSKA IZVEDBA

RAZVIJALCI IN PROIZVAJALCI

SPECIALISTI ZA TOPLOTNE ČRPALKE

HITRA ODZIVNOST

PRILAGODLJIVOST

Partnerstvo pri projektih

kronoterm_ekosklad partnerstva_bafa hqme partnerstva_nextgenerationEU partnerstva_EU_comission
spirit partnerstva_sbc partnerstva_waermepumpenaustria partnerstva_I_feel_green partnerstva_ehpa

Certifikati

Kakovost naših izdelkov in podjetja potrjujejo številni pridobljeni certifikati.

Za naše izdelke so nam strokovnjaki podelili certifikat ISO 9001:2015, EHPA certifikat kakovosti za švicarski in avstrijski trg, Znak kakovosti v graditeljstvu, TÜV certifikat in certifikat finančne zanesljivosti gospodarskega subjekta.

Nagrade in priznanja
Ponosni smo na vse naše dosežke, zadovoljstvo naših strank in na številne nagrade, ki smo jih prejeli.

Bogata zbirka nagrad in priznanj s strani stroke in javnosti je za nas pomembna potrditev, da smo na dobri poti. Hkrati nam daje dodaten zagon za nadgradnjo in dopolnitev naših izdelkov in storitev.

nagrada-12 nagrade_kronoterm_AAA nagrade_kronoterm_arhitekturna_nagrada
nagrade_kronoterm_EBAE nagrade_kronoterm_energy_innovators nagrade_kronoterm_gazela
nagrade_kronoterm_GreenProductAward nagrade_kronoterm_GZ_Slovenija nagrade_kronoterm_ISO
nagrade_kronoterm_MadeInSloveniiai nagrada-1 nagrade_kronoterm_TUV
POLITIKA KAKOVOSTI

Osnovno vodilo vodstva podjetja KRONOTERM d.o.o., je kakovost produktov, procesov in skrb za okolje. Več.

SPLOŠNI POGOJI

Splošne pogoje poslovanja podjetja KRONOTERM d.o.o. si lahko preberete tukaj.

KRONOTERM NOVICE

Stopite v stik z nami

Trnava 5e, 3303 Gomilsko
Delovni čas

Ponedeljek – Petek 07:00 – 15:00
Svetovanje do 16:00

Podjetje

Matična št.: 5364817
Reg. št.: 1049/89 TS Celje
IBAN: SI56 0400 1004 9059 873
SWIFT-BIC: KBMASI2X

Nova KBM d.d., Ulica Vita Kraigherja 4, 2000 Maribor