NagradeNoviceNovice

ETERA PREJELA SREBRNO PRIZNANJE ZA NAJ INOVACIJO 

Geotermalna toplotna črpalka ETERA je prejela srebrno priznanje za Naj inovacije, prestižno nagrado, ki jo podeljuje Regionalna gospodarska zbornica Celje. Nagrada potrjuje našo predanost inovativnosti in trajnosti.
Naj inovacije 2024

Z neizmernim veseljem in ponosom sporočamo, da je naša geotermalna toplotna črpalka ETERA prejela srebrno priznanje za Naj inovacije! To prestižno nagrado podeljuje Regionalna gospodarska zbornica Celje, ki že 24 let nagrajuje najbolj inovativna podjetja in institucije v celjski regiji. 

 

Letošnja podelitev priznanj je potekala 6. junija 2024 v Celjskem domu. Na razpis se je prijavilo kar 26 inovacij, osrednja tema letošnjega inovacijskega izziva pa je bila trajnost. 

Naj inovacije 2024

Naša toplotna črpalka ETERA je najučinkovitejša geotermalna toplotna črpalka v Evropi. Poleg izjemne učinkovitosti se ponaša z modularno zasnovo, ki omogoča daljšo življenjsko dobo, saj lahko menjujemo posamezne module. To pomeni, da jo je mogoče vzdrževati in nadgrajevati brez potrebe po popolni zamenjavi, kar dodatno prispeva k njeni trajnosti. 

 

Ponosni smo, da se uvrščamo med najbolj inovativna podjetja v regiji. Skupaj bomo še naprej stremeli k ustvarjanju naprednih in inovativnih rešitev za boljši jutri. 

 

Če tudi vi želite bolj trajnosten in inovativen ogrevalni sistem, ki predstavlja dolgoročno naložbo v boljši jutri, nas kontaktirajte.  


Oznake: , , ,