Registracija moje  sanitarne toplotne črpalke

Registracija moje
sanitarne toplotne črpalke

Z registracijo vaše toplotne črpalke boste lahko koristili storitve, ki vam jih ponujamo izključno kot registriranemu uporabniku (podaljšana garancija, opozorilo za letne preglede, dodatni nasveti za vzdrževanje in dolgo delovanje vaše sanitarne toplotne črpalke, itd.).

KAKOVOST IN BREZHIBNO DELOVANJE STA ZA NAS GLAVNI VODILI PRI DELOVANJU

Po dostavi vaše toplotne črpalke vam nudimo standardno dvoletno garancijo. V tem času bo garancijski servis KRONOTERM oz. pooblaščeni serviser brezplačno odpravil vse napake v delovanju naprave. Kljub temu si želimo zagotoviti vaše brezskrbno udobje tudi po preteku osnovne garancije, zato vam ponujamo možnost dodatne varnosti – podaljšanje KRONOTERM garancije za sanitarne toplotne črpalke za dodatna tri leta zanesljivih servisnih storitev. Tako boste imeli skupno 5 let brezskrbnega udobja glede delovanja vaše sanitarne toplotne črpalke KRONOTERM. Pogoj za pridobitev podaljšane garancije je registracija vaše nove naprave prek obrazca, ki ga najdete na tej spletni strani.

cloud mockup
Testiranje

Ob nakupu toplotne črpalke KRONOTERM dobite dovršeno, tehnološko inovativno in kakovostno napravo, ki izpolnjuje najvišje standarde glede tehnologije, materialov in izdelave.

Podaljšana garancija velja le za naprave, vgrajene na ozemlju Republike Slovenije in za kupce s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji.

 

Z registracijo preko spodnjega obrazca se strinjate s splošnimi pogoji ter pogoji podaljšane garancije.

 

ambienti_braslovce_3_lowres
Registracija moje toplotne črpalke

"*" indicates required fields

Oblika zapisa številke mob. telefona naj bo: +38631400400
MM slash DD slash YYYY
Drop files here or
Max. file size: 3 MB, Max. files: 5.
    Drop files here or
    Max. file size: 3 MB, Max. files: 5.