Spoznajte toplotno črpalko ADAPT kar doma!

Bi radi videli, kako bi toplotna črpalka pristajala v vaš dom? Na Kronotermu smo to omogočili!

Pred nakupom toplotne črpalke je vsak bodoči uporabnik nekoliko negotov glede tega, kako bo ta izgledala v njegovem domačem okolju. Za vas smo ustvarili preprost način brezplačne postavitve toplotne črpalke v vaš dom. Postavitev, izgled in velikost toplotne črpalke Adapt, direktno v vašem domu, si lahko enostavno ogledate s pomočjo naše najnovejše aplikacije Kronoterm AR.

Aplikacijo Kronoterm AR si lahko prenesete na svojo mobilno napravo ali tablico, obvezna oprema pa je kamera. Do aplikacije lahko dostopate preko Androidove trgovine “Trgovina Play” ali preko Applove trgovine za aplikacije “App Store“.

Klik na spodnji ikoni vas bo pripeljal direktno do naše aplikacije:

   

 

Več informacij o aplikaciji Kronoterm AR Več

Upravljanje na daljavo (Cloud)

APLIKACIJE ZA OGREVALNE TOPLOTNE ČRPALKE

APLIKACIJA ZA SANITARNE TOPLOTNE ČRPALKE

Preizkusite demo verzije:

Water.CLOUD:

 • Uporabniško ime: demo / Geslo: demo

Home.Cloud:

 • Uporabniško ime: demo / Geslo: demo
  • predstavlja TČ tipa voda-voda
 • Uporabniško ime: demo1 / Geslo: demo1 
  • predstavlja TČ tipa zemlja-voda
 • Uporabniško ime: demo2 / Geslo: demo2 
  • predstavlja TČ tipa zrak-voda

Toplotna črpalka se običajno nahaja v kleti ali kotlovnici. Večina uporabnikov nima velikega veselja zahajati v klet ali kotlovnico na opazovanje lepega, velikega zaslona na toplotni črpalki. Mar ne bi bilo veliko lepše in v duhu današnjega časa, če bi toplotno črpalko oziroma udobje doma lahko upravljali iz dnevne sobe, s svojega računalnika ali od koderkoli s pomočjo pametnega telefona ali tablice? Ste na dolgem potovanju in želite ob prihodu domov prijetno topel dom in dovolj segrete vode, pri čemer se med potovanjem varčuje in tako vzdržuje le minimalna temperatura v domu? Seveda! In ravno to omogoča najnovejši krmilnik Termotronic 3000 WEB in brezplačna storitev Cloud.KRONOTERM, ki je plod več kot 10 letnega razvoja in posluha željam uporabnikov ter priporočil inštalaterjev! Več

Stalni nadzor pravilnega delovanja

Ljudje imamo radi nadzor nad stvarmi, ki jih opravljamo in nad dogodki, ki nas obkrožajo. Radi se tudi vrnemo iz zimskih počitnic v topel dom, ali iz poletnega dopusta v lepo prijetno ohlajeno dnevno sobo, kjer si spočijemo od dolge vožnje. In to brez skrbi. Kako? S pomočjo aplikacije cloud.kronoterm za ogrevalne toplotne črpalke in water.cloud za sanitarne toplotne črpalke. Tik pred prihodom domov si pripravite željeno temperaturo prostora ali sanitarne vode preko mobilnega telefona ali računalnika z dostopom do interneta. In skrbi za ogrevanje ni več … Več

Servis

Smo vodilni proizvajalec toplotnih črpalk v Sloveniji in se zavedamo, kako pomembna je servisna služba in tehnična podpora v našem podjetju, zato imamo organizirano profesionalno servisno službo z odzivnimi strokovno usposobljenimi in prijaznimi serviserji, ki nudijo uporabnikom tehnično podporo in pomoč po celotni Sloveniji.

Ekološko ravnanje z odpadki je vedno na prvem mestu, zato naši serviserji upoštevajo pravilnik o ravnanju ozonu škodljivih snovi. Imamo vse certifikate in opremo, ki je potrebna za opravljanje posegov. Vpisani smo v evidenco pri Agenciji za okolje in prostor.

Rezervne dele za naše naprave imamo zaradi lastne proizvodnje na zalogi ter so takoj na voljo za zamenjavo, kar je še posebej pomembno v mrzlih zimskih dneh. Hiter in učinkovit servis je še ena ključna prednost pred mnogimi konkurenčnimi ponudniki v Sloveniji.

V nujnih primerih vam je ob vikendih in praznikih na voljo dežurna telefonska številka, na kateri dobite vso tehnično podporo.

Izvajamo redne in izredne vzdrževalne preglede naprav oziroma lahko z nami sklenete pogodbo za vzdrževanje.

Stranke, ki imajo z nami sklenjeno pogodbo za vzdrževanje, imajo dogovorjene prednosti. Preventivni pregled bo zmanjšal število okvar in podaljšal življenjsko dobo naprave.

Prijavo potrebe za servis ali reklamacije oziroma naročilo letnega pregleda. lahko podate z izpolnitvijo spodnjega obrazca. Za sklenitev vzdrževalne pogodbe nas kontaktirajte na elektronski naslov (servis@kronoterm.com) ali pokličite na telefonsko številko servisa.

Kontakti

KRONOTERM SERVIS klicni center:
03/ 703 16 20 ali servis@kronoterm.com

 

Pon.–pet.: od 7:00 do 18:00
Sob.: od 8:00 do 18:00
Ned.,prazniki: od 8:00 do 12:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POMEMBNO: pred klicem na oddelek servisa, naj stranka za lažji in hitrejši postopek ugotovitve napake pripravi še informacijo o modelu in serijski številki naprave.

Več

Tehnična dokumentacija

Včasih se zgodi, da se dokumentacija med selitvijo ali celo med razpakiranjem produkta izgubi ali kakorkoli drugače uniči. Pri Kronotermu vam nudimo polno podporo, da v najkrajšem možnem času izgubljeno dokumentacijo pridobite nazaj. Samo izpolnite spodnji obrazec, zapišite kaj potrebujemo in vam pošljemo v najkrajšem možnem času.

 • Kliknite na več informacij glede obdelave osebnih podatkov:
  Upravljavec | Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave | Iznos | Obdobje hrambe | Pravice posameznika | Pravno obvestilo