5-letno podaljšano jamstvo

5-letno podaljšano jamstvo

Brez skrbi!

Izbira učinkovitega ogrevalnega sistema toplotne črpalke je pomembna odločitev in obenem dolgoročna investicija. Zavedamo se, da dober izdelek ni dovolj in da je za vaše popolno zadovoljstvo potrebna celovita skrb. Poleg obvezne dvoletne garancije vam ponujamo še sistem podaljšanega jamstva. Skupaj prvih pet brezskrbnih let ogrevanja s toplotno črpalko.

Brez skrbi!

ZAKAJ JE POMEMBNO REDNO IN KAKOVOSTNO VZDRŽEVANJE VAŠE TOPLOTNE ČRPALKE?

S SISTEMOM PODALJŠANEGA JAMSTVA si ob nakupu ogrevalne toplotne črpalke zmanjšate skrbi glede kakovostnega vzdrževanja naprave, ki je za čim daljšo življenjsko dobo vaše naprave ključnega pomena.

kt_servis72
– 01
UČINKOVITOST

Z rednim vzdrževanjem se ohrani visoka učinkovitost vaše toplotne črpalke, kar posledično prihrani energijo in zmanjša stroške ogrevanja. Redno vzdrževanje pripomore k zmanjšanju možnosti motenj ali celo odpovedi vaše naprave.

– 02
PRIHRANKI PRI STROŠKIH

Redno vzdrževanje je na dolgi rok vedno ugodnejše od morebitnih kasnejših motenj in nepredvidenih servisnih posegov. Natančno spremljanje delovanja, stroškov ter vzdrževalnih posegov skrajša skupne življenjske stroške naprave.

– 03
ORIGINALNI NADOMESTNI DELI

Nadomestne dele imamo vedno na zalogi. Kot proizvajalec vaše toplotne črpalke zagotavljamo kakovost in ustreznost vseh nadomestnih delov, orodij in opreme pri izvajanju servisnih pregledov ter vzdrževanju oz. popravilih. Zaradi stalne dobavljivosti rezervnih delov lahko servis vaše naprave opravimo v zelo kratkem času.

– 04
NEMOTENO DELOVANJE IN DOLGOROČNA INVESTICIJSKA ŽIVLJENJSKA DOBA

S servisnimi pregledi se zagotovi nemoteno delovanje in podaljša življenjska doba naprave. Nakup toplotne črpalke je dolgoročna investicija. Z vsakim podaljšanim letom delovanja naprave se zmanjša višina začetne investicije glede na življenjsko dobo naprave.

PREDNOSTI PODALJŠANEGA JAMSTVA ZA VAS

5 BREZSKRBNIH LET
5 BREZSKRBNIH LET

Ob nakupu ali pa najkasneje v 11 mesecih od zagona toplotne črpalke (velja za zagone od 1.3. 2021) se lahko prostovoljno odločite za vstop v sistem podaljšanega jamstva, s katerim si zagotovite podaljšano jamstvo vaše naprave ter s tem skupaj z garancijo prvih pet brezskrbnih let.

STROKOVNA SERVISNA SLUŽBA
STROKOVNA SERVISNA SLUŽBA
+

Servisne preglede izvajajo naši strokovno usposobljeni serviserji, ki jih v KRONOTERM akademiji nenehno usposabljamo. V okviru usposabljan naši serviserji razširijo svoje kompetence in opravijo različna testiranja. Prav tako pa poskrbimo za njihovo certificiranje.

POPOLNOMA BREZ SKRBI
POPOLNOMA BREZ SKRBI
+

Vsako leto vas bomo mesec dni pred obletnico zagona vaše naprave opomnili na naročilo letnega pregleda. V okviru pregleda bodo naši strokovni serviserji pregledali vašo napravo in odpravili morebitne motnje. Tako bo vaša toplotna črpalka redno pregledana, s čimer preprečimo morebitne večje napake v prihodnjih letih.

SPREMLJANJE ZGODOVINE NAPRAVE
SPREMLJANJE ZGODOVINE NAPRAVE
+

V času podaljšanega jamstva bomo spremljali vsa dogajanja, vzdrževalna dela ter morebitna popravila naprave za lažje odkrivanje in preprečitev morebitnih motenj v prihodnosti.

UPRAVLJANJE NA DALJAVO
UPRAVLJANJE NA DALJAVO
+

Delovanje naprave lahko spremljate s pomočjo naše pametne aplikacije za upravljanje na daljavo CLOUD.KRONOTERM. S pomočjo aplikacije lahko spremljate in upravljate vašo napravo kjerkoli in kadarkoli, istočasno pa imamo pregled nad vašo napravo tudi mi.

SERVIS NA DALJAVO
SERVIS NA DALJAVO
+

Z mobilno aplikacijo CLOUD.KRONOTERM lahko več kot 50 % vseh servisnih storitev odpravimo na daljavo. Brez obiska serviserja na domu je tako odprava motenj še hitrejša.

5 BREZSKRBNIH LET
STROKOVNA SERVISNA SLUŽBA
POPOLNOMA BREZ SKRBI
SPREMLJANJE ZGODOVINE NAPRAVE
UPRAVLJANJE NA DALJAVO
SERVIS NA DALJAVO
kt_servis16

ALI STE VEDELI?

V primerjavi z avtomobilom ima toplotna črpalka 10x več obratovalnih ur letno, obratuje 24 ur dnevno, vse dni v letu. Podobno kot pri avtomobilu je potreben zgolj en letni preventivni servisni pregled.

 

Kronoterm_stock62

Enostavni koraki do brezskrbnega udobja

– 01
NAKUP NAPRAVE
Z vašo izbiro in nakupom toplotne črpalke postanete del KRONOTERM družine in imate možnost vstopa v sistem podaljšanega jamstva. Odločitev za sistem podaljšanega jamstva ni obvezen, temveč je to vaša prostovoljna odločitev. Poleg dveh obveznih garancijskih let vam v sistemu podaljšanega jamstva podarimo še tri dodatna leta, skupaj 5 brezskrbnih let.
– 02
VGRADNJA IN ZAGON
Vgradnjo in zagon opravijo usposobljeni strokovnjaki (poleg naših strokovnjakov še naši partnerji) v skladu z našimi strokovnimi priporočili.
– 03
POROČILO ZAGONA
Pooblaščeni izvajalec zagonov izvede zagon in pravilno izpolni poročilo o opravljenem zagonu, ki ga mi po pregledu potrdimo in nato aktiviramo podaljšano jamstvo.
– 04
NAROČILO LETNEGA PREGLEDA
Servisni pregled naročite v predpisanem časovnem obdobju. Z opravljenim naročilom pregleda KRONOTERM že prevzame obvezo podaljšanega jamstva za naslednje leto. KRONOTERMOVI strokovnjaki v izbranem časovnem obdobju nato izvedejo servisni pregled.
– 05
OPRAVLJEN LETNI PREGLED
Po opravljenemu letnemu pregledu, se obvežemo k podaljšanju jamstva za eno leto.
– 06
PONOVITEV NADALJNA 3 LETA
Prihodnja tri leta vas na datum opravljenega zagona znova obvestimo in povabimo k naročilu letnega servisnega pregleda ter podaljšanju sistema podaljšanega jamstva.

PREVIDNOST NI ODVEČ

Ob morebitnih nevšečnostih s toplotno črpalko preverite navodila za uporabo in se jih pri uporabi vedno držite. Pri morebitnih motnjah ne izvajajte posegov v toplotno črpalko, temveč prepustite našim strokovnjakom, da izvedejo servisno storitev v skladu z našimi navodili. Natančno preberite pogoje za veljavnost podaljšanega jamstva in vsebino kritja. Prijavo motenj v delovanju sporočite neposredno naši servisni službi in ne kateremu od naših partnerjev. V primeru prodaje toplotne črpalke tretji osebi se podaljšano jamstvo avtomatsko prekine.

PREVIDNOST NI ODVEČ
POGOJI ZA VELJAVNOST PODALJŠANEGA JAMSTVA

POGOJI ZA VELJAVNOST PODALJŠANEGA JAMSTVA

Ob nakupu HIŠNE OGREVALNE toplotne črpalke prejmete naše zagotovilo za 5-letno zagotovilo (2 + 3) za brezhibno delovanje naprave. Za vstop v sistem podaljšanega jamstva, ki velja od 1. marca 2021 dalje, morajo biti izpolnjeni naslednji pogoji:

 

  • Podaljšano jamstvo velja za izbrane* hišne ogrevalne toplotne črpalke z močjo do 25 kW ter opremo*.
  • Pogoj za veljavnost podaljšanega jamstva je zagon toplotne črpalke od 1. marca 2021 dalje.
  • Začetni pogoj za aktivacijo dodatnega podaljšanega jamstva je izvedba zagona s strani pooblaščenega izvajalca zagonov, izpolnjeno elektronsko poročilo o izvedbi zagona ter priklop toplotne črpalke na internet.
  • Z datumom izvedbe zagona začne teči garancijsko in kasneje jamstveno obdobje. Obdobje brezskrbne uporabe tako traja vse do izteka petega leta od dneva uspešno opravljenega zagona.
  • Za zagotovitev podaljšanja veljavnosti podaljšanega jamstva do 5 let, vsako leto ob »obletnici zagona« toplotne črpalke, naročite pri nas redni servisni pregled.
  • Podaljšano jamstvo velja le za naprave, vgrajene na ozemlju Republike Slovenije in za kupce s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji.

NE POZABITE

Sistem podaljšanega jamstva lahko izberete v najkasneje 11 mesecih od dneva nakupa toplotne črpalke. Pričakovana življenjska doba toplotne črpalke KRONOTERM, ob povprečni rabi, je od 15 do 20 let. S sistemom podaljšanega jamstva boste skoraj tretjino življenjske dobe naprave popolnoma brezskrbni. Podaljšano jamstvo izvaja neposredno podjetje KRONOTERM, zato letne preglede naročite pri nas in si s tem zagotovite vključitev v sistem podaljšanega jamstva KRONOTERM.

NE POZABITE

"*" indicates required fields

Oblika zapisa številke mob. telefona naj bo: +38631400400