Nagrade

KRONOTERM PO MNENJU JAVNOSTI POSTAL DELOVA PODJETNIŠKA ZVEZDA 2022!

Danes žarimo od veselja in ponosa! Prejeli smo nagrado Delova podjetniška zvezda 2022 po mnenju javnosti. Posebno priznanje smo prejeli v sklopu projekta časopisne hiše Delo, ki je že šesto leto podelila prestižna priznanja za majhna in srednje velika podjetja.
CP_X8345-scaled-e1668170428644

Včeraj smo na slovesni prireditvi na Brdu pri Kranju prejeli posebno priznanje. Bralci Dela so nas s pomočjo spletnega glasovanja izbrali za Delovo podjetniško zvezdo 2022.

 

Novo priznanje s strani javnosti je še ena potrditev, da so stranke z našimi napravami izredno zadovoljne ter da prepoznajo našo kakovost, razvojno usmeritev ter inovativnost.

 

Časopisna hiša Delo je v sklopu večmesečne poslovne kampanje podelila dve priznanji. Poleg naše nagrade, so prestižni kipec ter naziv Delova podjetniška zvezda 2022 po izboru strokovne žirije podelili podjetju Zebra BI.

 

Projekt časopisne hiše Delo je potekal že šesto leto zapored, letos pod imenom Tehnološka podjetja kot spodbujevalci sprememb v gospodarstvu. Izmed 96 podjetij so v ožji izbor za nagrado uvrstili deset podjetij, ki so na nišnih področjih konkurenčna z lastnim znanjem, specifičnimi in visokotehnološkimi proizvodi, tehnologijami in storitvami, ki prinašajo višjo dodano vrednost.

Poleg nas in podjetja Zebra BI so deseterico sestavljala še podjetja Agiledrop, Blubit, Emrax, Etrel, Filo, In5ight, Kamino in Robotehnika. Vsem nominirancem in nagrajencu podjetju Zebra BI iskrene čestitke.

CP_X7737-scaled
CP_X7636-scaled
CP_X6747-scaled

Oznake: ,

PREBERITE TUDI