Znanje

KAKO GLASNE SO TOPLOTNE ČRPALKE V RESNICI?

Med izolacijo, v kateri se je kar naenkrat znašel ves svet, vedno bolj zaznavamo tiste malenkosti v življenju, ki jih prej nismo. Moti nas zvok stare glasne toplotne črpalke. Vedno bolj se zavedamo, kako pomemben je trenutek lastnega miru. Koliko so vredni dobri sosedje. Kako veliko vlogo ima naš dom na počutje celotne družine. Ni hujšega, kot glasna toplotna črpalka.
Kronoterm-Adapt_B001_corr-1024x768

Vas zanima kako glasna je toplotna črpalka? Poleg toplotne črpalke nas obdaja ogromno elektronskih naprav, ki proizvajajo različne zvoke. Ti postajajo vedno bolj moteči. In to je navadno prva skrb, na katero pomislite ob nakupu nove toplotne črpalkePonosni smo, da je naša toplotna črpalka Adapt prva v Evropi s skoraj neslišnim delovanjem in izjemno učinkovitostjo.

USTVARITE ODLIČNE SOSEDSKE ODNOSE Z ENO NAJTIŠJIH TOPLOTNIH ČRPALK V EVROPI

Kot slovensko družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo in izkušnjami zelo dobro poznamo vaše potrebe. Vemo, da smo vsakodnevno obdani z mnogo glasovi, ki kratijo naš mir. Na nekatere ste se že navadili, nekaterih enostavno ne morete preslišati. In najbolj motijo, seveda, vaše sosede. To se ne bo zgodilo z našimi toplotnimi črpalkami KRONOTERM.

Med nami so vedno manjše razdalje. Vedno bližje prihajajo sosedje. Poskrbite, da ustvarite z njimi odlične odnose in jih nato takšne tudi ohranjate. Na KRONOTERM-u smo posledice glasnosti delovanja toplotnih črpalk prepustili pod drobnogled strokovnjakom. Našli so učinkovite rešitve za utišanje naprave. Njihova najnovejša toplotna črpalka ADAPT je stopila na sam evropski vrh po tihosti in energetski učinkovitosti. Nova generacija toplotnih črpalk zrak/voda je namreč tiha kot hladilnik.

SE SPRAŠUJETE KAKO JIM TO USPE?

TOPLOTNA ČRPALKA – JE RES GLASNA?


Oznake: , ,

PREBERITE TUDI