Showroom

Showroom

Brezplačni ogled s strokovnim svetovanjem

Verjamemo, da je toplotna črpalka večletna naložba in razumemo vašo željo, da se pred nakupom prepričate o vsakem detajlu, predvsem pa izgledu in delovanju toplotne črpalke. KRONOTERM je specializiran proizvajalec toplotnih črpalk, zato vas z največjim veseljem vabimo v naš showroom, kjer se lahko sami prepričate o vrhunski kakovosti naših izdelkov.

Vabljeni v naš prostoren showroom, kjer lahko od blizu spoznate naše toplotne črpalke

Nakup ogrevalnega sistema je ena izmed večjih investicij pri gradnji ali prenovi vašega objekta. Da bo ta odločitev čim lažja, vas vabimo, da si naše toplotne črpalke ogledate od blizu v našem showroomu.

Tišina, ki navduši

Sami se boste lahko prepričali, kako tihe so naše toplotne črpalke in si ogledali proizvodnjo, kjer bo vaša naprava nastala.

Brezplačno svetovanje

Nudimo vam brezplačno svetovanje ter pomoč pri optimalni izbiri prave toplotne črpalke za učinkovito in varčno ogrevanje vašega objekta.

Rezervirajte si svoj termin za obisk našega showrooma.
Pohitite s prijavo, saj je število mest dnevno omejeno!

"*" indicates required fields

Oblika zapisa številke mob. telefona naj bo: +38631400400

Za toplino doma kulinarične blogerke Leaneen Nine Kastelic skrbi naša toplotna črpalka.

Za nakup sta se s partnerjem odločila po obisku našega showrooma. “Obisk showrooma KRONOTERM priporočam vsem, ki želite dobiti odgovore na vprašanja glede ogrevanja s toplotnimi črpalkami. ” pravi Nina Kastelic.

Obiščite nas!

Trnava 5e 3303 GOMILSKO Slovenija
Delovni čas

Vsak delovni dan od ponedeljka do petka od 7. do 15. ure.

Svetovanje

Svetovanje do 16. ure.