Kako bo videti toplotna črpalka v vašem domu?

Kako bo videti toplotna črpalka v vašem domu?

AR APLIKACIJA

Bi želeli videti, kako bo toplotna črpalka pristajala v vaš dom? Z našo brezplačno AR aplikacijo lahko že zdaj virtualno doživite, kako se toplotna črpalka prilagodi vašemu domu!

Kako bo toplotna črpalka videti pri nas doma? Ali imamo dovolj prostora? Katera barvna različica se bo najbolje podala k arhitekturi naše hiše?

Verjamemo, da ste si podobna vprašanja že kdaj postavili. Z našo pomočjo lahko pogledate v prihodnost, saj smo razvili preprost način brezplačne postavitve toplotne črpalke v vaš dom. Postavitev, videz in velikost toplotne črpalke v vašem domu si lahko enostavno ogledate s pomočjo naše aplikacije KRONOTERM AR, ki uporablja tehnologijo obogatene resničnosti.

KT_Svetovanje12
Ar kreativa 2
Naložite si brezplačno aplikacijo

Aplikacijo KRONOTERM AR si lahko prenesete na svojo mobilno napravo ali tablico, obvezna oprema za delovanje aplikacije je kamera. Brezplačno aplikacijo si lahko naložite v mobilnih spletnih trgovinah.

Kako si lahko kar sami postavite črpalko v vaš dom?

Kaj je AR aplikacija in kaj vam omogoča?

AR je kratica za Augmented Reality, kar v slovenščini pomeni “obogatena resničnost”. Aplikacija KRONOTERM AR uporablja kamero na vaši mobilni napravi, da vam omogoči ogled navideznih elementov v resničnem okolju. Poenostavljeno povedano, aplikacija v realnem času prikaže sliko toplotne črpalke v vašem prostoru, kot bi dejansko bila tam postavljena. AR aplikacija vam olajša postavitev tako notranjih kot zunanjih enot naših toplotnih črpalk v katerikoli prostor v vašem domu. S pomočjo aplikacije bo vaša odločitev o izbrani napravi še enostavnejša in hitrejša!

Kje dostopate do aplikacije KRONOTERM AR?
+

V Androidovi trgovini “Trgovina Play”, Appleovi trgovini z aplikacijami “App Store” ter Huawei trgovini “AppGallery” poiščite KRONOTERMOVO aplikacijo “KRONOTERM AR” in jo prenesite na svojo mobilno napravo. Aplikacija je na voljo brezplačno in jo lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli.

Kako uporabljate aplikacijo KRONOTERM AR?
+

Zaženite aplikacijo KRONOTERM AR in se poigrajte z vsemi funkcijami, ki jih aplikacija ponuja. S klikom na posamezno enoto toplotne črpalke si lahko preberete osnovne informacije o zunanji ali notranji enoti. Klik na “TRY IN SPACE” vas bo pripeljal do glavne funkcije aplikacije, kjer lahko preizkusite videz toplotne črpalke v želenem okolju. V tem koraku je uporaba kamere obvezna, zato morate aplikaciji dovoliti dostop za uporabo kamere. Sledite navodilom na ekranu, posebej bodite pozorni na navodila pri vzpostavitvi “ravnotežja”. To pomeni, da mobilno napravo fizično premikate v smeri kot je predstavljena na ekranu – z njo krožite in nato premikate levo in desno. Uživajte v uporabi aplikacije iz udobja vašega naslonjača.

Kaj potrebuje aplikacija KRONOTERM AR za učinkovito delovanje?
+

Sistem, ki podpira uporabo AR.
Vaša mobilna naprava mora podpirati uporabo AR (Augmented Reality) – načeloma so to kakovostnejše in sodobnejše naprave, ki niso starejše od dveh let. Če aplikacije KRONOTERM AR v trgovini za aplikacije ne najdete, pomeni, da vaša mobilna naprava aplikacije na žalost ne podpira. Znamka naprave ni pomembna, saj je naša aplikacija ustvarjena tako za uporabnike operacijskega sistema IOS, Android in Huawei.

Kamera
Za delovanje aplikacije je ključna kamera na mobilni napravi. Verjamemo, da vam to ne bo predstavljajo problema, saj ima dandanes večina mobilnih naprav že vgrajeno kamero.

PREBERITE TUDI