Nagrade

ZLATO ZA TČ VERSI!

Na izboru za najboljše inovacije v celjski regiji smo prejeli ZLATO PRIZNANJE za inovativno toplotno črpalko VERSI. Veseli in ponosni smo, da smo že tretje leto zapored uspeli ustvariti kakovosten in inovativen izdelek, kar je prepoznala tudi strokovna komisija izbora.
IMG_6704-500x686

Podelitev priznanj organizira Gospodarska zbornica Slovenije, najboljše tri inovacije iz vsake regije pa se uvrstijo še na nacionalni nivo za izbor najboljših inovacij v Sloveniji. Letos bo podelitev najboljših inovacij v državi na Dnevu inovativnosti 20. septembra. Takrat bodo poleg glavnih priznanj razkrili tudi NAJ INOVACIJO 2022 po mnenju javnosti. Pred dvema letoma smo to priznanje prejeli za toplotno črpalko ADAPT.

 

Zlato regijsko priznanje smo prejeli že tretje leto zapored, pred dvema letoma za toplotno črpalko ADAPT, lansko leto pa za industrijsko toplotno črpalko BOOSTER WPB.

 

Letošnja podelitev priznanj za inovacije v celjski regiji je bila 22. po vrsti. Vsako leto podelijo zlata, srebrna in bronasta priznanja, kot tudi priznanje za prispevek na področju inovativosti. Letos so prvič podelili tudi posebno priznanje za dolgoletno sodelovanje na razpisu za inovacije celjske regije.

 

Vsem ostalim nagrajencem čestitamo za nagrajene inovativne produkte ter rešitve.

 

IMG_6733-500x667

Oznake: , , , ,

PREBERITE TUDI