Udobje na dotik

Udobje na dotik

Pametna upravljalnika KT-1 in KT-2A

Pametni sobni upravljalnik zagotavlja popolno udobje in brezskrbnost topline. Z različnimi funkcijami omogoča enostavno upravljanje, prilagajanje dejanskim potrebam ogrevanja ter posledično največjo učinkovitost z najvišjimi prihranki.

Pametna upravljalnika KT-1 in KT-2A
– 01
ENOSTAVNA

Preprost izbirnik omogoča enostavno spreminjanje nastavitev ali pregled delovanja vaše naprave.

– 02
VIZUALNO DOVRŠENA

Eleganten dizajn poskrbi za modernost in neopaznost. LED osvetlitev omogoča hitro zaznavo v nočnem času.

– 03
INTELIGENTNA

S pametnimi funkcijami in samodejno prilagoditvijo zagotovi optimalno potrebno temperaturo ogrevalne vode ogrevalnega sistema.

– 04
UDOBNA

Uravnavanje temperature v prostoru, povezava na spletno aplikacijo, vremenska napoved omogočajo popolno udobje.

Uporaba

Upravljanje v prostoru
01
Upravljanje v prostoru

Pametnega sobnega upravljalnika se namesti v bivalni del objekta, najbolje tam, kjer se zadržujete večji del dneva. Možno je vgraditi več upravljalnikov v primeru več ogrevalnih krogov, npr. za vsako nadstropje posebej.

Kjerkoli in kadarkoli
02
Kjerkoli in kadarkoli

S pomočjo napredne tehnologije in naše mobilne aplikacije lahko toplotno črpalko upravljate tudi na daljavo vsak trenutek dneva ter kjerkoli se nahajate. Slednje omogoča stalna sinhronizacija naprednega upravljalnika KT-2A z aplikacijo CLOUD.KRONOTERM. Osnovni upravljalnik KT-1 te možnosti nima.

Vse mobilne naprave
03
Vse mobilne naprave

Napredni upravljalnik KT-2A lahko s pomočjo naše aplikacije CLOUD.KRONOTERM povežete z vsemi mobilnimi napravami, telefonom, tablico ali računalnikom.

Upravljanje v prostoru
Kjerkoli in kadarkoli
Vse mobilne naprave
2
vrsti upravljalnikov
glede na potrebe
12
različnih nastavitev
365
dni v letu

Enostavno upravljanje topline doma v nekaj korakih.

Pametni upravljalnik omogoča uravnavanje delovanja naprave glede na vremenske razmere in nastavljene urnike. Tako poskrbi za najbolj optimalno učinkovito delovanje in najvišje prihranke.

Vse ob svojem času

Z upravljalnikom nastavimo želeno sobno temperaturo, ki jo vgrajena tehnologija sporoči toplotni črpalki KRONOTERM. Na podlagi izmerjene zunanje temperature in na podlagi pridobljene informacije upravljalnika, določi toplotna črpalka optimalno temperaturo ogrevalnega sistema. Napravo je mogoče prilagoditi s pomočjo različnih urnikov za ogrevanje, segrevanje sanitarne vode in mirovanje.

Vse ob svojem času
Toplina na pogled in dotik

Toplina na pogled in dotik

Moderen minimalistični dizajn upravljalnika se zlije s stikali v prostoru. Velikost je takšna, da je omogočen dovolj nazoren meni in hkrati dovolj majhna, da v prostoru ni preveč vpadljiv. Upravljalnika imata LED osvetlitev. V nočnem času si lahko zaslon prilagodite in nastavite svetlost s pomočjo kar štirih različnih možnosti. V temi ga boste takoj zaznali, hkrati pa svetloba ne bo premočna.

Ob vsakem vremenu

Posebnost naprednega upravljalnika KT-2A je vremenska napoved. Tako lahko preverite, kakšno vreme boste imeli naslednja dva dni, prav tako zunanjo dnevno in nočno temperaturo ter vlago v zraku. Vremenska napoved je povzeta iz uradnih vremenskih storitev.

Ob vsakem vremenu

Izvedbe

Tehnična dokumentacija+

PREBERITE TUDI

KT_Svetovanje18

Stopite v stik z nami!