Znanje

SLOVENSKE TOPLOTNE ČRPALKE OSVAJAJO EVROPO

Slovensko podjetje KRONOTERM se je uveljavilo kot vodilni proizvajalec toplotnih črpalk v Evropi. Ugledne evropske organizacije po vsej stari celini s svojimi priznanji potrjujejo, da so naše toplotne črpalke sinonim za izjemno kakovost, ki jo zagotavljamo z lastnim razvojem in proizvodnjo.
Proizvajalec_2

Razvite in proizvedene v Sloveniji, pod budnim očesom lokalnih zaposlenih, toplotne črpalke KRONOTERM po njihovi izjemni kakovosti prepoznanavajo strokovnjaki in javnost širom Evrope tudi na najbolj zahtevnih trgih.

Slovenka med najboljšimi na zahtevnih evropskih trgih

Slovensko kakovost so prepoznali številni evropski strokovnjaki. Naša toplotna črpalka ETERA je postala prva in edina v Avstriji, ki prejme kar 100 % subvencijo ob nakupu, ter je tako potrjena kot najboljša izbira na zahtevnem, zeleno naravnanem trgu naših severnih sosedov.

 

Še en izjemen poklon naši predanosti izdelavi najboljših toplotnih črpalk so certifikati kakovosti za avstrijski in švicarski trg, ki jih podeljuje Evropsko združenje toplotnih črpalk (EHPA). Certifikati potrjujejo, da so toplotne črpalke KRONOTERM upravičene do prejema maksimalnih subvencij s strani države.

 

Naši toplotni črpalki ADAPT in VERSI sta tudi edini slovenski toplotni črpalki, ki sta prejeli pomemben certifikat kakovosti HEAT PUMP KEYMARK s strani Evropskega komiteja za standardizacijo (CEN), medtem ko je toplotna črpalka ADAPT za svoj inovativen dizajn prejela prestižno nagrado Archiproducts Design Awards.

 

Toplotne črpalke KRONOTERM so prejele tudi številna priznanja na domačem trgu, kjer jih je Gradbeni inštitut ZRMK z nagrado Znak kakovosti v graditeljstvu uvrstil med najboljše izdelke za gradnjo v Sloveniji.

Najučinkovitejša toplotna črpalka v Evropi je slovenska

Toplotna črpalka ETERA se je prebila na sam Evropski vrh kot najučinkovitejša geotermalna črpalka v Evropi po seznamu BAFA nemškega zveznega urada za gospodarstvo. V maju 2023 je bila od drugih konkurenčnih črpalk v povprečju učinkovitejša tudi do 31%.

Ferski otoki - rdečina-2

Dober glas seže vse do Ferskih otokov

Naše toplotne črpalke so po Evropi prepoznane kot vrhunska izbira tudi v najtežjih pogojih. Tako boste slovenske toplotne črpalke ADAPT našli v izjemno težkih vremenskih pogojih na Ferskih otokih, kjer se spopadajo z enim najbolj vetrovnih in nevihtnih okolij na svetu.

 

Kje vse najdete naše toplotne črpalke, raziščite v pestrem izboru referenc in se sprehodite po zemljevidu Evrope. Za več informacij o toplotnih črpalkah KRONOTERM nam pišite na info@kronoterm.com ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 23 22.


Oznake: , , ,