Novice

TOPLOTNA ČRPALKA ADAPT PRISLUŽILA NAGRADO ZA DIZAJN

Ljudje smo vizualna bitja, cenimo lepe in čiste oblike v vsej naši okolici. Oblikovalci naše okolice se združujejo v skupnost na njihovi glavni referenčni spletni strani Archiproducts. Na Archiproducts je objavljenih preko 190.000 produktov, med katerimi arhitekti in notranji oblikovalci iščejo navdih pri ustvarjanju novih gradbenih projektov.

Vsako leto se na internacionalno tekmovanje v dizajnu Archiproducts Design Awards prijavi več sto produktov. Tudi letos je bilo na tekmovanje prijavljenih kar 700 produktov, ki so bili ocenjeni pod strogimi očesi vodilnih oseb v arhitekturi in oblikovanju. Med prijavljenimi produkti je sodelovala tudi KRONOTERM-ova najnaprednejša toplotna črpalka Adapt, ki se lahko poleg tehnološke dovršenosti pohvali z izjemno prilagodljivim zunanjim izgledom. Sodniki so v toplotni črpalki Adapt uvideli odličnost v kreativnosti in tehnologiji ter jo proglasili kot enega izmed najbolj izvirnih dizajnov arhitekturnih produktov

Toplotno črpalko Adapt smo oblekli v vrhunski prilagodljiv dizajn z namenom, da je ne bi bilo potrebno skrivati. Tovrstne nagrade nam potrjujejo, da smo na pravi poti.

Kronoterm-Adapt_B001_corr-1024x768

Oznake: , , ,

PREBERITE TUDI