Novice

CERTIFIKAT KAKOVOSTI EHPA ZA TOPLOTNO ČRPALKO ETERA

Za toplotno črpalko ETERA smo prejeli certifikat kakovosti EHPA za avstrijski in švicarski trg, ki ga dodeljuje Evropsko združenje proizvajalcev toplotnih črpalk.
ETERA (1)

Z velikim veseljem in ponosom sporočamo, da je Evropsko združenje toplotnih črpalk (EHPA) podelilo certifikat kakovosti družini toplotnih črpalk ETERA, za avstrijski in švicarski trg. Ta izjemen
dosežek potrjuje, da naši izdelki ustrezajo vsem zahtevam avstrijskega in švicarskega trga, za prejem maksimalnih subvencij s strani države.

 

Avstrijski in švicarski standardi so znani po svoji strogi merilni in testni metodologiji, kar pomeni, da je pridobitev certifikata še dodatna potrditev, da smo razvili resnično kakovostno toplotno črpalko. Zahtevna narava teh standardov izpostavlja našo predanost in sposobnost izdelave izdelkov, ki izpolnjujejo najvišje zahteve v industriji toplotnih črpalk.

EHPA nam je v preteklosti že podelila certifikat kakovosti za toplotni črpalki ADAPT in VERSI. Prepričani smo, da bo ta certifikat okrepil zaupanje naših strank in nas postavil v ospredje na trgu naprednih in zanesljivih rešitev za ogrevanje in hlajenje.

 

Pridružite se nam na poti trajnostnega ogrevanja in hlajenja ter odkrijte odličnost toplotne črpalke ETERA.

 


Oznake: , , , , ,

PREBERITE TUDI