NoviceNovice

ETERA PREJELA ZNAK KAKOVOSTI V GRADITELJSTVU

S ponosom sporočamo, da je toplotna črpalka ETERA prejela nagrado Znak kakovosti v graditeljstvu, kar jo uvršča v sam vrh izdelkov, namenjenih gradnji v Sloveniji.
ETERA prejela Znak kakovosti v graditeljstvu

Z velikim veseljem sporočamo, da je naša geotermalna toplotna črpalka ETERA prejela prestižno nagrado Znak kakovosti v graditeljstvu, ki jo podeljuje ugledni Gradbeni inštitut ZRMK najboljšim slovenskim izdelkom v gradbeni industriji.

 

Izdelki, ki nosijo ta laskavi naziv, so po mnenju stroke najboljša izbira za gradbene projekte, s podelitvijo pa želijo potrošnikom olajšati izbiro najboljših in najbolj kakovostnih gradbenih elementov. Priznanje je odraz sinergije kakovosti izdelka, učinkovitih proizvodnih procesov ter visoke ravni zadovoljstva strank in pozitivnega družbenega vpliva. Ponosni smo, da je s tem laskavim nazivom prepoznana naša predanost vrhunski kakovosti in nenehnemu razvoju.

 

Ob tem dosežku je direktor podjetja KRONOTERM, Bogdan Kronovšek, izrazil svoje navdušenje: “Izredno sem zadovoljen, da je uspešnost in kakovost naših proizvodov prepoznala tudi stroka z nagrado, ki našo toplotno črpalko uvršča med najboljše izdelke na področju gradbeništva.

 

To ni le nagrada, temveč še ena potrditev izjemnosti toplotne črpalke ETERA. Nagrada se namreč pridružuje njenim številnim drugim dosežkom. Poleg tega, da je postala prva in edina v Avstriji, ki prejme kar 100 % subvencijo, je prejela tudi prestižen certifikat kakovosti za trge Avstrije in Švice Evropskega združenjenja toplotnih črpalk (EHPA).

 

Veseli nas, da bo prejeta nagrada dala samozavest in utrdila zaupanje naših strank in partnerjev pri izbiri toplotne črpalke. Ob tem ponosni stopamo naprej, polni navdiha in zavezanosti k nadaljnjemu inoviranju ter zagotavljanju najvišje kakovosti svojih izdelkov.

ETERA prejela Znak kakovosti v graditeljstvu
ETERA prejela Znak kakovosti v graditeljstvu

Oznake: , , ,

PREBERITE TUDI