Novice

KRONOTERM PRVI SLOVENSKI PROIZVAJALEC S CERTIFIKATOM KAKOVOSTI HEAT PUMP KEYMARK!

Naše podjetje se lahko pohvali, da smo trenutno edini slovenski proizvajalec, ki je prejel certifikat kakovosti HEAT PUMP KEYMARK. Certifikat sta prejeli družini naših toplotnih črpalk ADAPT in VERSI.
Heat-Pump-Keymark_ln-1024x1024

Toplotna črpalka ADAPT je do sedaj prejela že kopico nagrad, priznanj in certifikatov, naša najnovejša toplotna črpalka VERSI pa ji vztrajno sledi. Obe sta tokrat prejeli pomemben certifikat kakovosti HEAT PUMP KEYMARK s strani Evropskega komiteja za standardizacijo (CEN) oz. Evropskega komiteja za standardizacijo v elektrotehniki (CELEC).

Naši črpalki sta edini slovenski toplotni črpalki, ki sta prejeli omenjeni certifikat, zato smo še toliko bolj veseli in ponosni, da nam je uspel tak dosežek. Še posebej velika zahvala in čestitke gredo seveda naših razvojni ekipi.

Evropski komite za standardizacijo – CEN ima nalogo spodbujanja in promoviranja prostovoljne standardizacije v Evropi in povezovanja evropske standardizacije z mednarodno. V delo CENELEC je aktivno vključenih več kot 35.000 tehničnih strokovnjakov iz 22 evropskih držav, ki pripravljajo, sprejemajo in izdajajo standarde za potrebe evropskega trga in v podporo direktivam novega pristopa. Postopki delovanja in sprejemanja standardov so podobni kot pri CEN.


Oznake: , , ,

PREBERITE TUDI