Novice

KRONOTERM POSTAL AMBASADOR KAMPANJE I FEEL SLOVENIA. GREEN. CREATIVE. SMART.

Nadvse ponosni in navdušeni smo, da lahko z vami delimo čudovito novico. Postali smo ambasadorji »zelenega, ustvarjalnega in pametnega« gospodarstva Slovenije! Javna agencija SPIRIT Slovenija nam je podelila priznanje Ambassadors I Feel Slovenia. Green. Creative. Smart. / Ambasador Zelena. Ustvarjalna. Pametna.
2020 03 SPIRIT znak AMBASADOR_slo

Kampanjo I feel Slovenia. Green. Creative. Smart. pripravlja Javna agencija SPIRIT Slovenija. KRONOTERM je javna agencija uvrstila med inovativna in trajnostna naravnana podjetja, katerih prebojne rešitve podpirajo zgodbo zelenega, ustvarjalnega in pametnega slovenskega poslovnega okolja.

 

Značko pridobijo le najbolj inovativna in prodorna podjetja v Sloveniji, ki se prebijejo skozi strog in zahteven izbor. In nam je uspelo! V čast nam je, da med številnimi slovenskimi podjetji s svojimi izdelki in storitvami ustrezamo vsem merilom zelenega, ustvarjalnega in pametnega podjetja.

 

V okviru kampanje bo KRONOTERM predstavljen na globalnem konkurenčnem trgu. Naše prebojne rešitve bodo vključene v krovna slikovna komunikacijska sporočila, ki jih bo SPIRIT Slovenija v javnost lansiral v sklopu večkanalne mednarodne oglaševalske kampanje (digitalni mediji: TV, splet in družbena omrežja, zunanje oglaševanje, tisk …).

 

Dodelitev priznanja, ki pomeni da imamo okolju prijazne, inovativne in pametne rešitve, pomeni dodatno utrditev naše blagovne znamke in priznanje za dosedanje dobro delo. Z vso zanesenostjo bomo predstavljali kampanjo in zeleno Slovenijo v družbi še nekaterih odličnih slovenskih podjetij, ki jim ob tem tudi čestitamo za uvrstitev med ambasadorje zelenega, ustvarjalnega in pametnega gospodarstva.

 

Kampanjo je Javna agencija SPIRIT Slovenija pripravila drugo leto zapored in neizmerno ponosni smo, da smo uspeli prejeti naziv ambasadorji značke I feel Slovenia. Green. Creative. Smart/Zelena. Ustvarjalna. Pametna. in bomo predstavljali zeleno gospodarstvo Slovenije po vsem svetu.


Oznake: , , , ,

PREBERITE TUDI