-01

Celovite rešitve in svetovanje

Smo specialisti za toplotne črpalke, skrbimo za razvoj, izdelavo in vzdrževanje toplotnih črpalk ter ponujamo celovite rešitve in strokovno svetovanje strankam. Z zavedanjem hitro spreminjajočega se trga in novih trendov na področju ogrevanja in hlajenja, nenehno posodabljamo svoje storitve in izdelke, da jih lahko našim kupcem vedno zagotovimo v vrhunski izvedbi. Razvijamo, proizvajamo in testiramo toplotne črpalke in opremo, ki jih druga podjetja uporabijo v svojih končnih izdelkih (OEM).

Celovite rešitve in svetovanje
Naša predanost vrhunski kakovosti in osebni pristop

Naša predanost vrhunski kakovosti in osebni pristop

Prijazna komunikacija s strankami in partnerji je za nas izjemno pomembna, saj želimo, da se v naši družbi počutijo udobno in sproščeno. Prizadevamo si ustvariti dolgotrajne odnose, kar je v skladu z našimi temeljnimi vrednotami družinskega podjetja.

Lasten razvoj in proizvodnja

-02

Lasten razvoj in proizvodnja

Naša izkušena ekipa visoko izobraženih razvijalcev se vsakodnevno ukvarja z inovativnimi rešitvami, ki vključujejo najnovejše tehnologije in najboljše materiale. To zagotavlja, da so končni izdelki izjemno učinkoviti in zanesljivi. Vsako toplotno črpalko, ki jo izdelamo, skrbno preizkusimo v lastnem laboratoriju, da zagotovimo delovanje v skladu s strogo določenimi standardi kakovosti. Naša proizvodna hala je opremljena s tehnologijo najvišjega razreda in izdelana v skladu z zahtevnimi evropskimi merili, kar nam omogoča izdelavo najboljših izdelkov v svojem razredu.

Nenehen razvoj je ključ do uspeha!

S prizadevanjem, da postanemo vodilno podjetje v panogi, želimo, da bodo naše toplotne črpalke vedno predstavljale najboljše inovacije in vrhunsko kakovost.

Nenehen razvoj je ključ do uspeha!

-03

Kakovostni izdelki

Izdelujemo toplotne črpalke za hišni segment ter razvijamo rešitve po meri za komercialne in industrijske uporabnike. Naši izdelki so prisotni na številnih evropskih trgih. Kakovost izdelkov je potrjena s strani tako domačih kot tujih strokovnjakov, kar nam daje veliko zadovoljstvo in nas navdihuje, da nadaljujemo svoje delo v smeri izboljšav in novih rešitev. Zavedamo se, da so za doseganje vrhunske kakovosti potrebni trud, predanost in nenehno izboljševanje. Naša zaveza kakovosti je naša najpomembnejša vrednota, saj verjamemo, da lahko samo s stalnim naporom ohranjamo visoko raven kakovosti izdelkov, ki nam jo priznavajo številni zadovoljni uporabniki.

Kakovostni izdelki

-04

Lasten servis

Naša ekipa strokovno usposobljenih serviserjev se hitro odzove na vsako vašo težavo ali vprašanje. Velik del motenj lahko odpravijo kar na daljavo, kar omogoča hiter in učinkovit servis, ki ne obremenjuje vašega vsakdanjega življenja. Poleg tega izvajamo tudi preventivne letne preglede, ki pomagajo zagotoviti dolgotrajno in nemoteno delovanje vaše naprave. Kot proizvajalec imamo na zalogi večino rezervnih delov. Z nami bo vaša naprava delovala učinkovito in dolgotrajno, saj nam je skrb za vaše zadovoljstvo prioriteta.

Lasten servis

-05

Lasten laboratorij

Učinkovitost in zanesljivost sta temelja za dolgoročno delovanje naših izdelkov. V podjetju gradimo svoje poslanstvo na zanesljivosti in kakovosti, zato smo vzpostavili lasten razvojni laboratorij za razvoj in preizkušanje novih izdelkov. Ta nam omogoča hitrejše testiranje, certificiranje ter predajanje izdelkov tako na slovenski kot tudi na tuji trg. Prednost lastnega laboratorija je tudi v tem, da lahko učinkovito upoštevamo regulative, mnenja in želje naših strank ter posameznih trgov.

Lasten laboratorij