Novice

PREJELI SMO NOVO SREBRNO NACIONALNO PRIZNANJE ZA INOVACIJE!

Znanje in razvoj omogočata napredek, rast podjetij in gospodarstva. Na nacionalnem izboru za najboljše inovacije v državi smo že drugo leto zapored prejeli srebrno priznanje. Srebrno odličje smo prejeli za toplotno črpalko VERSI.
skupinska-1024x682

Podelitev nagrad najboljšim inovatorjem v državi je tradicionalno potekalo v okviru Dneva inovacij na Brdu pri Kranju. Med najboljše inovatorje smo bili že tretje leto zapored uvrščeni tudi mi. Strokovna komisija nam je podelila srebrno nacionalno priznanje za toplotno črpalko VERSI, ki je vsestranska v uporabi in vgradnji, izredno tiha in učinkovita, ter se jo zahvaljujoč kompaktnosti lahko postavi v najmanjši kotiček doma.

Odlično je, da imamo v Sloveniji projekte kot je Dan inovativnosti s podelitvijo nagrad, saj intenzivno spodbujajo razvoj tako izdelkov, tehnologije kot sistemov. Čeprav je bilo na podelitvi izpostavljeno, da Slovenci v primerjavi z drugimi evropskimi državami kar nekoliko zaostajamo po številu inovacij, še posebej na področju produktnega razvoja, je v Sloveniji kar nekaj takšnih, ki veliko pozornosti posvečajo predvsem razvoju. Med njimi seveda tudi mi, ki že več kot 30 let skrbimo za toplino domov v Sloveniji po Evropi.

Vodja razvoja v KRONOTERM-u Franc Marovt je ob prejetju priznanja povedal: ”Toplotna črpalka VERSI naslavlja potrebe določenih kupcev zelo ciljno in specifično. Množico tehničnih inovacij smo združili z ne tehničnimi, s čimer smo želeli zagotoviti celovito rešitev in dobro uporabniško izkušnjo naših kupcev. Verjamemo, da nam je uspelo, na kar smo zelo ponosni. Ta nagrada nam  tako pomeni veliko.”

srebrna_Kronoterm-1-1-e1664527848571-821x1024
IMG_8514_O-768x1024
Artboard 29

Priznanje na področju inovacij je nam je Gospodarska zbornica Slovenije podelila že tretje leto zapored. Pred dvema letoma smo na nacionalnem izboru najboljših inovacij v Sloveniji prejeli zlato priznanje za toplotno črpalko ADAPT, lansko leto pa smo, tako kot letos, zbirko priznanj dopolnili s srebrnim nacionalnim priznanjem za toplotno črpalko BOOSTER WPB. Čestike naši celotni razvojni ekipi, ki je v prvi vrsti zaslužna za razvoj toplotne črpalke VERSI ter številne njene uspehe.

 


Oznake: , , ,

PREBERITE TUDI