TOPLOTNA ČRPALKA VERSI

Brezskrbno udobje

Najboljša toplotna črpalka za raznovrstne objekte z majhnimi energijskimi potrebami in ljubitelje lepega dizajna, najvišje kakovosti ter brezskrbnega udobja.

Zeleni ustvarjalni pametni
Raznolika
Ustvarjena je za raznovrstne stavbe z majhnimi energijskimi potrebami in omejenim prostorom. Inteligentna zasnova ji omogoča prilagajanje potrebam stavbe.
Kompaktna
Zahvaljujoč majhnim dimenzijam in nizki teži omogoča postavitev v najmanjši kotiček vašega doma. Postavite jo na podstrešje, v klet, na balkon, v pralnico ali celo v nišo.
Enostavna
Brezskrbno udobje in prijetno bivanje omogoča enostavna uporaba. Poveže se lahko z drugimi obstoječimi sistemi, enostavna in hitra je tudi vgradnja naprave.
Modularna
Monolitično oblikovanje ter izpopolnjena tehnologija omogočata zlitje z okolico ter vgradnjo naprave tik ob steno in celo v kot.

Uporaba

Pozabite na visoke stroške in nenehne spore glede ogrevanja. Toplotna črpalka Versi vam omogoča lastno ogrevanje in popolno neodvisnost od skupnega ogrevanja in drugih stanovalcev vaše zgradbe.
Toplotna črpalka VERSI je odlična rešitev za vaš vikend, apartma ali kočo, ki jih uporabljate le občasno. Še posebej, na lokacijah, kjer ni možnosti uporabe drugih dveh obnovljivih virov (zemlje in vode). Prosti čas preživet v zavetju prijetne tople počitniške hiše je neprecenljiv.
Potrebujete ogrevanje za novogradnjo ali obnavljate starejšo hišo majhne kvadrature? Ste lastnik pasivne oz. nizkoenergijske hiše z malimi potrebami po ogrevanju? V kolikor ste na eno vrašanje odgovorili pritrdilno, je toplotna črpalka Versi kot nalašč za vas.
Domače pisarne in poslovni prostori so navadno večji in hladnejši, zato so stroški ogrevanja običajno višji. Naredite temu konec, uživajte na delovnem mestu na prijetnih temperaturah z nizkimi stroški ogrevanja.

Toplotna črpalka VERSI je vsestranska v uporabi in izvedbi

Inteligentna zasnova omogoča prilagajanje energijskim potrebam stavbe. Njena učinkovitost in majhna poraba zagotavljata nizke stroške ogrevanja in visoko raven udobja.

Zasnovana za stavbe s
prostorsko omejitvijo

Odlična rešitev za lastnike z manj razpoložljivega prostora znotraj in zunaj stavbe. Izredno majhno kompaktno napravo, ki zaseda zgolj 0,5 m2 prostora, lahko namestimo na podstrešje, pod stopnice, v omaro, na balkon ali teraso, hodnik ali utility.

Zasnovana tako, da je popolnoma nemoteča in skorajda neslišna

Izjemno tiho delovanje omogoča NMS™, sistem za nadzor hrupa. Integriran je poseben sistem blaženja vibracij LFN™, ki preprečuje prenos vibracij na ohišje enote ter onemogoča nadaljnje širjenje vibracij po stavbi.

Popolno zlitje naprave z okolico

Minimalističen videz čistih linij toplotne črpalke VERSI omogoča popolno zlitje naprave z okolico. Odprtine za povezovalne cevi na zadnjem delu omogočajo enostavnejšo vgradnjo in lepši videz naprave. Monolitna zasnova brez vidnih vijakov je oblikovno usklajena z ostalimi notranjimi enotami.
3 različni
modeli
6 barv zunanje
enote
*dobavljivo v 2023.
6 kW moč toplotne
črpalke
14db glasnost
naprave
Raven zvočnega tlaka na razdalji 5 m [dB(A)] za toplotno črpalko VERSI-X, VERSI-I; deklarirana zvočna moč na energijski nalepki Ecolabel
65 °C izstopna temperatura
vode
-25 °C območje
delovanja
Območje delovanja pri zunanji temperaturi zraka od -25 do 40 °C.

Različne možnosti vgradnje Versi toplote črpalke

Izračunaj porabo toplotne črpalke VERSI

110 m2
Izolacija
Vrsta ogrevanja

Letna poraba elektrike: 3016 kWh

Strošek elektrike: 392 €

VERSI
Povprečna TČ na trgu
Drva
Peleti
Zemeljski plin
Kurilno olje
Električno ogrevanje, IR
UNP
*Izračunani prihranki so informativne narave. Za bolj natančen izračun uporabite naše spletno orodje KRONO SELECT
PRIMERJAVA IZVEDB

VERSI-O

 • 6 različnih izvedb zunanje enote
 • vremenska zaščita
 • kombinira se z notranjimi hidravličnimi enotami HYDRO C2, HYDRO S2
 • dovršen dizajn
Več

VERSI-I

 • notranja postavitev
 • integrirana hidravlična enota
 • zajem in izpih zraka skozi fasado ali streho
 • postavitev tudi na podstrešje, pod stopnice, v nišo ali omaro
 • izjemno tiho delovanje za udobno bivanje
Več

VERSI-X

 • zunanja/notranja postavitev
 • prilagodljiva vgradnja
 • zasnovana za postavitev na balkon teraso
 • individualna postavitev adapterjev za zajem in izpih zraka
Več
Spoznajte toplotno črpalko VERSI v vašem domu!
Bi radi videli, kako bi toplotna črpalka pristajala v vaš dom?
KRONOTERM VAM TO OMOGOČA!
CLOUD.KRONOTERM
Enostavno upravljanje na daljavo tako, da lahko toplotno črpalko z mobilno aplikacijo Cloud.Kronoterm spremljate vedno in povsod.
Kronoterm
Bogate izkušnje, tradicija in poslanstvo
 • Celovite rešitve in svetovanje
 • Lasten razvoj in proizvodnja
 • Lasten servis
Obiščite Kronoterm.com