IZKUŠNJE NAŠIH STRANK: B(ea)rlog, v katerem je vedno dovolj toplo

Brez skrbi, v tem brlogu se ne skrivajo lisice zvitorepke ali debeli kosmatinci (četudi se nahaja streljaj stran od kočevskih gozdov), temveč zadovoljni gostje. Bearlog se imenuje hostel v Kočevju, ki je ponosen lastnik naše sanitarne toplotne črpalke.

VEDNO DOVOLJ TOPLE SANITARNE VODE

Hostel Bearlog ima našo sanitarno toplotno črpalko Smax že od vsega začetka, nekje okrog 4 leta. Tri stvari nad katerimi so v hostlu najbolj navdušeni so enostavna uporaba, veliki prihranki pri obratovalnih stroških, tihost in da imajo vedno dovolj tople sanitarne vode.

Slednje je zanje izjemno pomembno, saj ob velikih kapacitetah porabijo tudi veliko tople sanitarne vode. Eden od pomembnih dejavnikov pri odločitvi za Kronoterm je tudi okoljski vidik. Hostel je namreč nosilec okoljskega znaka Travelife, mednarodnega certifikata za trajnostno delovanje, zato jim je bila izbira okolju prijaznega ogrevanja na prvem mestu.

Zakaj so se sploh odločili za toplotno črpalko in kako dobro poznajo našo najbolj prepoznavno storitev, upravljanje na daljavo s pomočjo aplikacije Cloud. KRONOTERM, si poglejte v nagrajenem videu.

 

 

 

Video intervju v hostlu Bearlog na Dolenjskem je pripravila Maja Čolić. Za odlično opravljeno Kronotermovo nalogo je prejela nagrado in sicer tečaj letenja v vetrovniku Aerodium. Naj spomimo, da smo za vse kandidatke v sklopu sponzorstva projekta Miss Slovenia 2020 pripravili Kronoterm nalogo. Najprej so morale kandidatke za najlepšo na sončni strani Alp poiskati lastnika Kronotermove toplotne črpalke in z njim opraviti video intervju.

*Intervju je bil izveden v času pred epidemijo.

 

Stopite v stik z nami

  • Kliknite na več informacij glede obdelave osebnih podatkov:
    Upravljavec | Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave | Iznos | Obdobje hrambe | Pravice posameznika | Pravno obvestilo