Novice

TOPLOTNA ČRPALKA VERSI JE PREJELA ZNAK ODLIČNOSTI MADE IN SLOVENIA!

Slovenija se ponaša z veliko dobrimi ustvarjalci, umetniki in blagovnimi znamkami, med katerimi smo seveda tudi mi. Rešitve in izdelki, ki jih ustvarjamo, navdušujejo tako z možnostmi uporabe, inovativnostjo, trajnostjo kot tudi z vrhunskim dizajnom. Muzej za arhitekturo in oblikovanje (MAO) slovenskim izdelkom, ki predstavljajo dobre prakse slovenskih ustvarjalcev in podjetij, ki delujejo v kreativnem sektorju, podeljuje znak odličnosti »Made in Slovenia«. Znak odličnosti je letos prejela tudi naša toplotna črpalka VERSI.
Made-in-SLO-1-576x1024

Vsestranska toplotna črpalka VERSI navdušuje z dizajnom, učinkovitostjo ter raznolikostjo v uporabi in izvedbi. S prejetjem znaka odličnosti bo uvrščena v kolekcijo, ki bo v svetu prepoznana kot dobro slovensko oblikovanje, promovirala trajnostna načela ter prispevala k sodelovanju med kreativnim in gospodarskim sektorjem.

VSESTRANSKA TOPLOTNA ČRPALKA

Toplotno črpalko VERSI smo lansirali lansko leto. Inovativna toplotna črpalka zrak/voda VERSI je vsestranska v uporabi in izvedbi, kompaktna in oblikovno dovršena. Zasnovana je za objekte s prostorsko omejitvijo ter objekte z majhnimi potrebami po ogrevanju. 

Kompaktno napravo se lahko postavi v najmanjši kotiček doma, na podstrešje, balkon ali teraso ter celo ob bok ostalim gospodinjskim aparatom. Predvsem revolucionarna je uporaba v stanovanjih, saj omogoča lastnikom v večstanovanjskih objektih popolno neodvisnost ter izjemno nizke stroške ogrevanja. Toplotna črpalka VERSI ogreva in hladi prostore ter segreva sanitarno vodo. Raznolikost uporabe in vgradnje omogočajo tri različne izvedbe z možnostjo postavitve zunaj ali znotraj objekta– VERSI-O, VERSI-I in VERSI-X.

DRUGI ZNAK ODLIČNOSTI ZA KRONOTERM

Ponosni smo, da smo prejeli že dva znaka odličnosti Made in Slovenia. Lansko leto smo prejeli prvi znak odličnosti Made in Slovenia za toplotno črpalko ADAPT. Slednja je v okviru promocije kolekcije in umestitve v razstavo Prihodnost bivanja prepotovala pol Evrope in navdušila tako slovenske kot tuje ljubitelje kakovostnega in trajnostnega dizajna. Samo na Design Weeku v Milanu si je toplotno črpalko ogledalo več kot 30.000 obiskovalcev. Verjamemo, da bo tudi nova toplotna črpalka navdušila uporabnike doma in v tujini ter prejela številna priznanja. 

Versi_O-e1631187882277-876x1024

Oznake: , , ,

PREBERITE TUDI