Novice

ZNAČKA ODLIČNOSTI MADE IN SLOVENIA ZA TOPLOTNO ČRPALKO ADAPT

Narejeno v Sloveniji in narejeno s srcem. Oboje zaznamuje toplotno črpalko Adapt, za katero smo prejeli značko odličnosti MADE IN SLOVENIA.

Priznanja nam podeljujejo tako številni zadovoljni uporabniki kot tudi stroka. Še eden v vrsti priznanj in nagrad je značka odličnosti MADE IN SLOVENIA, ki nam jo je za toplotno črpalko Adapt podelil Muzej za arhitekturo in oblikovanje (MAO). 

Sistem-Adapt-HR_mao-1024x1024

Značko odličnosti je MAO podelil izbranim slovenskim oblikovalcem in ustvarjalcem, izkazuje pa, da je izdelek oblikovan in vsaj 50% izdelan v Sloveniji, trajnosten, tehnološko in oblikovno inovativen, domišljen, jasen in fukcionalen.

Z znakom odličnosti nas je MAO uvrstil v kolekcijo MADE IN SLOVENIA, ki bo v svetu prepoznana kot dobro slovensko oblikovanje in promovirala trajnostna načela ter prispevala k sodelovanju med kreativnim in gospodarskim sektorjem. Toplotna črpalka Adapt bo tako del promocije slovenskih ustvarjalcev ob predsedovanju Slovenije sveta EU. MAO bo namreč organiziral od 20-30 razstav po Evropi, skupaj s slovenskimi ambasadami v izbranih državah.

Naša oblikovno dovršena toplotna črpalka Adapt je bila letos v MAO del razstave Tunel29Razstavo je Center za kreativnost prvotno pripravil za milanski teden oblikovanja. Toplotna črpalka Adapt je bila med 100 različnimi izdelki izbrana kot vodilna na svojem področju in zaradi svojega doprinosa k našemu okolju.

Muzej za arhitekturo in oblikovanje (MAO) je eden najstarejših muzejev za arhitekturo in oblikovanje v Evropi, vendar ni zgolj muzej. Deluje tudi kot arhitekturno in oblikovno središče za izmenjavo izdej in znanja ter povezovalni člen in polje interakcij v skupnosti arhitektov in oblikovalcev.

image001-1024x585 Kronoterm-Hydro_B001_cut-1024x646

Oznake: , , ,

PREBERITE TUDI