Novice

ADAPT OSVAJA EVROPO – TČ ADAPT SI JE V MILANU OGLEDALO VEČ KOT 30.000 OBISKOVALCEV

Toplotna črpalka ADAPT v okviru razstave Prihodnost bivanja nadaljuje popotovanje po Evropi. Po Dunaju in Berlinu je razstava gostovala na Milanskem tednu oblikovanja – Milano Design Week, ob boku številnim svetovnim priznanim oblikovalcem in blagovnim znamkam.
IMG_2205-768x1024
IMG_2206-768x1024
IMG_2208-768x1024
IMG_2217-768x1024

Razstava Prihodnost bivanja (The Future of Living) je bila predstavljena na imenitni lokaciji, v razstavnem prostoru Superstudio Piu. Poleg naše toplotne črpalke ADAPT so bili predstavljeni izdelki slovenskih oblikovalcev, ki prav tako sledijo trajnostnim načelom. Razstava v Milanu je požela veliko zanimanja, ogledalo si jo je več kot 30.000 obiskovalcev!

Milano Design Week je eden izmed najbolj obiskanih in največjih oblikovalskih dogodkov v Evropi. Na njem se vsako predstavijo izbrani oblikovalci in blagovne znamke, ki postavljajo trende na področju notranjega in grafičnega oblikovanja. Zaradi slednjega je za nas še toliko večja čast, da smo lahko bili del tega oblikovalskega dogodka.

Toplotna črpalka ADAPT je s strani Muzeja za arhitekturo in oblikovanje (MAO) prejela značko Made in Slovenia ter bila tako vključena v razstavo. Razstavo je pripravil MAO v sodelovanju s Centrom za kreativnost v okviru predcedovanja Slovenije svetu EU in potuje po številnih evropskih in tudi svetovnih državah. Iz Milana se je razstava preselila v Zagreb.

Utrinke iz Milana si lahko ogledate v spodnjem vlogu.

ADAPT OSVAJA EVROPO – MILANO DESIGN WEEK


Oznake: , , ,

PREBERITE TUDI