Znanje

POSTAVITEV TOPLOTNE ČRPALKE BREZ MONTAŽE?

Smo v času, ko dvomimo o vsaki odločitvi. O ustreznosti. Kako se pravilno odločiti in komu sploh zaupati. Zato smo razvili posebno aplikacijo, s katero bodo vsi vaši dvomi odveč. Na voljo imate dovolj časa, da končno pretehtate, kakšno toplotno črpalko si želite. Kako sploh izgleda? Kako velika je? Imate dovolj prostora za vgradnjo? Z aplikacijo KRONOTERM AR jo brez nepotrebnih obiskov monterja postavite sami. Brez kakršnega koli stika.
Kronoterm_stock96

NAŠI STROKOVNJAKI SO SAMO ZA VAS RAZVILI MODERNO APLIKACIJO

Naši izkušeni strokovnjaki so poleg ene najbolj tihih toplotnih črpalk razvili tudi najprijaznejšo potrošniško izkušnjo. Skrb za vaše zdravje je na prvem mestu. Še posebej v časih, ko smo s svojimi najbližjimi zaprti v domu in imamo čas za odločitve, ki smo jih do zdaj odlašali. Zdaj je čas za tehtne naložbe. In da vam bodo dnevi minevali hitreje, se lahko z aplikacijo poigra prav vsak od vas. Vedno bolj prihaja v modo spletno nakupovanje, zato vas klik v spletno trgovino nič ne stane, kot tudi ne sama aplikacija, ki si jo povsem brezplačno naložite na svoj mobilni telefon ali tablični računalnik.

Do aplikacije lahko dostopate v Androidovi Trgovina Play ali Applovi trgovini App Store.

Poigrajte se skupaj z vso družino in poiščite najprimernejši prostor za vašo novo toplotno črpalko.

IZ UDOBJA VAŠEGA NAJLJUBŠEGA NASLONJAČA

Pred nakupom je vsak bodoči lastnik toplotne črpalke nekoliko negotov. Kako bo izgledala v domačem okolju? Ali se bo ujemala z novo kuhinjo? Težke so odločitve, če je ne morete umestiti v prostor. Zato smo za vas pripravili rešitev – brezplačno aplikacijo za enostavno in hitro postavitev.

 

Se sprašujete, kako naša najnovejša moderna aplikacija KRONOTERM AR deluje? AR je kratica za “augumented reality”, kar lahko v slovenščino prevedemo kot obogatena resničnost. S pomočjo kamere na mobilni napravi ali tabličnem računalniku si boste torej lahko toplotno črpalko ogledali v vaši resničnosti. Aplikacija bo z vašo pomočjo spoznala prostor in jo namestila na tisto mesto, kjer bi želeli, da stoji. Če vam ne bo všeč, jo premaknete na drugo lokacijo in se odločite, kje vam je bolj všeč. Gre torej za enostavno postavitev notranje in zunanje enote toplotne črpalke ADAPT. Brez skrbi, predstavite ji vašo zelenico in skupaj poiščite kotiček, kjer ne bo kvarila izgleda vašega vrta, ampak ga s svojim modernim dizajnom celo olepšala.

 

S pomočjo obogatene resničnosti smo ustvarili preprost in brezplačen način za postavitev ene najbolj tihih toplotnih črpalk v vaš dom. Izkoristite čas, ki ga preživljate s svojo družino in se skupaj odločite za naložbo, ki ji boste hvaležni do konca življenja.

DELOVANJE APLIKACIJE

Če bi želeli imeti varno, ugodno, brezskrbno in naravi prijazno ogrevanja, potrebujete dodatne informacije ali bi želeli osebno svetovanje, nas kontaktirajte na info@kronoterm.com ali na 03 703 16 20.


Oznake: , , ,

PREBERITE TUDI