Reference

HLADEN POSLOVNI PROSTOR ZA VEČJO PRODUKTIVNOST ZAPOSLENIH

Ob trajnostni naložbi veliko vlogo igra zaupanje. S štirimi toplotnimi črpalkami KRONOTERM v skupni moči 120 kW, so v podjetju Silco vedeli, da bodo z izbiro slovenskega ponudnika ob tem dobili tudi vedno dostopno podporo domačih lokalnih strokovnjakov.
silco_zunanjost3

OSNOVNI PODATKI

Ime Podjetje Silco
Kraj Šentrupert, Slovenija
Tip objekta industrijski objekt
Opis proizvodni in poslovni prostori
Naprave 2x VVR 43/39 in 1x VVR 42/47VVR, RT-321 AVT
Skupna (ogrevalna) površina 2124 m2
Dnevna poraba tople sanitarne vode 200-400 l
Skupna grelna moč (kW) 120 kW
Vir voda/voda
Posebnosti/izziv primerno ogrevanje in hlajenje prostorov za ohranjanje kakovosti
Opis ogrevalnega sistema radiatorsko ogrevanje, kaloriferji, konvektorji

POMEMBNA ODLOČITEV

Ko kupujemo naprave, ki nam bodo služile naslednjih 15 do 20 let, je priporočljivo, da imamo neposreden stik s proizvajalcem. Silco in KRONOTERM si kot lokalna proizvajalca zaupata in skrbita za dobre sosedske odnose, s čimer povečujeta zaupanje v toplotne črpalke KRONOTERM. V inovativnem in uspešnem podjetju Silco so svojim zaposlenim in kupcem omogočili boljše, lagodnejše in primernejše okolje. Izbrali so štiri toplotne črpalke voda/voda s skupno močjo 120 kW. Z njimi so pokrili potrebe po ogrevanju, hlajenju in pripravi tople sanitarne vode.

 

Odlični izdelki in tehnična podpora!

Odločili so se za štiri toplotne črpalke Kronoterm s skupno močjo 120 kW, pri čemer najbolj cenijo stalno tehnično podporo domačih strokovnjakov.

NA DOSEGU ROKE

Distributerji velikokrat ignorirajo navodila proizvajalca, zato so uporabniki presenečeni, ko po nakupu toplotne črpalke nastopijo dodatni stroški. Da bi se tem izognili, so se v podjetju Silco odločili za nakup z zaupanjem in sodelovanje s slovenskim proizvajalcem toplotnih črpalk. Ob nakupu sistema toplotnih črpalk KRONOTERM, treh ogrevalnih (2x VVR 43/39 in 1x VVR 42/47VVR) in sanitarne toplotne črpalke (RT-321 AVT), so vedeli, da bodo ob tem dobili tudi vedno dostopno podporo domačih lokalnih strokovnjakov.

Silco_zunanjost

ZNANJE IN KAKOVOST

Poleg zanesljive in neslišne toplotne črpalke je podjetje s kar 2124 m2 delovnimi površinami dobilo zanesljiv slovenski proizvod. Rezervni deli, ki bodo potrebni za brezhibno delovanje, so v domačem okolju hitro dobavljivi, torej ni strahu za dolge čakalne vrste ob rednih pregledih ali servisu.

ZA NIZKOENERGIJSKE GRADNJE

Izognite se morebitnim problemom in zaupajte v svojo odločitev. Kot so to storili v podjetju Silco. Poslovni objekt so opremili s štirimi toplotnimi črpalkami, ki bodo ogrevale in po potrebi hladile etaži za proizvodnjo in prodajo bodo hladile. Za toplotni vir so izbrali podtalnico, ki jo preko sesalnih in ponornih vrtin s pridom izkoriščajo toplotne črpalke KRONOTERM. Grelna moč sistema toplotnih črpalk je približno 120 kW, nov ogrevalni sistem pa sestavljajo radiatorsko ogrevanje, kaloriferji, konvektorji, pripravljena pa je tudi možnost talnega ogrevanja. Četrta toplotna črpalka KRONOTERM poskrbi za pripravo tople sanitarne vode.

silco_kotlovnica2
silco_zunanjost2
silco_kotlovnica4

PRIMERNA TEMPERATURA ZA DOBRE DELOVNE POGOJE

Zadostili smo njihovim potrebam po ogrevanju in hlajenju poslovnega objekta ter pripravi tople sanitarne vode (200-400 l/dan). Silco je namreč specializiran proizvajalec materialov za avtoličarstvo in inovativnih izdelkov za ličarske delavnice, zato so primerno ogreti in ohlajeni prostori izjemnega pomena za visoko kakovost storitev. S KRONOTERM toplotnimi črpalkami so zmanjšali stroške in pripomogli k čistejšemu okolju.

 

Če bi si želeli brezskrben sistem ogrevanja z velikimi prihranki, potrebujete dodatne informacije ali osebno svetovanje, nas kontaktirajte na info@kronoterm.com ali na 03 703 16 20.


Oznake: , , , , ,

PREBERITE TUDI