Adapt 0416

Heat pump KT_Adapt_8019_websize
Heat pump KT_Adapt_lifestyle outsite 8019_websize
Heat pump KT_Adapt_corten¸+inox+6003_websize
Heat pump KT_Hydro C_lifestyle inside_websize
Heat pump KT_Hydro C_websize
Heat pump KT_Hydro S_websize
Toplotna črpalka
zrak/voda za ogrevanje objektov
Enostavna
vgradnja
TestiranoV lastnem
laboratoriju
Enostavnavgradnja Daljinsko
upravljanje
Zmanjšanje
emisij
do 60 %

Glavne značilnosti

 • Izjemno visoka učinkovitost - SCOP 5,2
 • Izredno tiho, neslišno delovanje - NMS sistem
 • IAH sistem - Popolno prilagajanje delovanja potrebam objekta, vašim potrebam ter učenje na podlagi preteklega delovanja.
 • Sistem MyDesign - prilagoditev barve in materiala ohišja
 • Robustno ohišje, ki kljubuje vremenskim vplivom - dodatne zaščite niso potrebne
 • Enostavna in hitra vgradnja - naprava vsebuje vse ključne elemente, kar skrajša in poceni samo vgradnjo
 • Upravljanje na daljavo preko aplikacije Cloud.Kronoterm - WEB modul za nadzor na daljavo vgrajen serijsko
 • Kompaktna enota
 • Vodna povezava z notranjo enoto (zalogovnik ali hidravlični modul)
 • Dve možnosti notranje enote: Hydro C (kotlovnica na 0,5 m2, z vgrajenim zalogovnikom tople sanitarne vode) ali Hydro S

Toplotna črpalka ADAPT skupaj z notranjo enoto HYDRO predstavlja popoln variabilen sistem, hladilniško in hidravlično prilagodljiv glede na toplotne potrebe objekta. Zunanja enota, kompaktna toplotna črpalka zrak/voda ADAPT, se odlikuje po izredno tihem delovanju ter dovršeni obliki. Kompaktna toplotna črpalka ADAPT je z notranjo enoto HYDRO povezana z enostavno vodno cevno povezavo. Toplotno črpalko ADAPT odlikujejo vrhunska tehnologija, zmogljivost in učinkovitost.

Toplotna črpalka ADAPT, tipa zrak – voda, je ena najtišjih toplotnih črpalk na tržišču. Neslišna notranja enota ji omogoča, da je tišja od delovanja računalnika. Ne emitira nobenih zvokov, ne moti okolice in se zlije z njo. Njena izjemna učinkovitost in inteligentno prilagajanje sta pripomogla k preboju na prvo mesto v sezonski učinkovitosti v Evropi (Bafa lista - primerjava učinkovitosti 1176 toplotnih črpalk - junij 2019). Izredno visoki sezonska učinkovitost (SCOP 5,2) in prilagodljivost pri talnem in pri radiatorskem ogrevanju predstavljata nepremagljivo varčnost.

Posebno pozornost je namenjena tudi skrbi za okolje - uporabljeni so okolju prijazni elementi, ki se prijetno zlijejo z okolico, in novo hladivo, ki je lažje razgradljivo in posledično zmanjša vpliv na toplogredne izpuste. Uporabljeno je popolnoma novo hladivo R452b, ki ne škoduje ozonu in ima kar 67 % nižji ogljični odtis od obstoječih hladiv. Nova generacija okolju prijaznih toplotnih črpalk je tako edina, ki ob varčni uporabi zagotavlja tudi učinkovito rabo energije in obnovljivih virov energije. Novo zvočno izolirano ohišje v vseh pogojih in prostorih zagotavlja izredno tiho, skoraj neslišno delovanje, ki je 5-krat tišje od ostalih primerljivih toplotnih črpalk na tržišču.

Enostavno upravljanje na daljavo tako, da toplotno črpalko z mobilno aplikacijo Cloud.Kronoterm lahko spremljate vedno in povsod. Želeno temperaturo lahko nastavite pred prihodom domov, se izognete obiskom serviserjev, saj bodo večino napak odpravili na daljavo. In če napake ne boste opazili, vas bo na nepravilno delovanje opozorila naprava kar sama. Ročno popisovanje porabe in stroškov ni več potrebno, saj lahko vse, tudi proizvedeno toploto ter njeno učinkovitost pregledno spremljate na aplikaciji.

Pametna inteligenca bo na podlagi pridobljenega znanja delovanje prilagajala glede na vremenske napovedi ter celo glede na vaše potrebe in potrebe objekta. Tako boste z njo dosegali do 30 % višjo učinkovitost. Z vami bo preživela več časa, vi pa boste ob tem še dodatno privarčevali. Tudi na prostoru, saj se bo zadovoljila z 0,5m2 veliko kotlovnico. Skrajšali so čas montaže na en dan, tako da bodo vašo novo življenjsko sopotnico hitro pripravili na vstop v vaš dom. Zaradi enostavnega in hitrega zagona se boste lahko ogrevali še isti dan.

 • Kliknite na več informacij glede obdelave osebnih podatkov:
  Upravljavec | Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave | Iznos | Obdobje hrambe | Pravice posameznika | Pravno obvestilo