Preloader

Tišina, ki navduši.

#1 najučinkovitejša toplotna črpalka v Evropi - prilagodljiva v delovanju, vgradnji in izgledu.

Glavne značilnosti

Ena izmed najtišjih toplotnih črpalk na evropskem trgu. Njeno delovanje je tudi do 20x tišje od zahtev evropske direktive Ecodesign.

Najučinkovitejša v Evropi

Adapt se je na nemški BAFA lestvici dokazal kot energetsko najbolj učinkovit v primerjavi z 1176 testiranimi toplotnimi črpalkami. (SCOP 5,24)

Lasten servis

Kronoterm ima hiter in učinkovit servis z odzivnimi, strokovno usposobljenimi in prijaznimi serviserji, ki nudijo uporabnikom tehnično podporo in pomoč po celotni Sloveniji.

Pomoč na daljavo

Naše pametne toplotne črpalke so zasnovane tako, da nam napako javijo kar same. Lotimo se je kar na daljavo preko računalnika in tako dologtrajno čakanje na serviserja ni potrebno!

Visoki prihranki

S toplotno črpalko boste v 15 letih privarčevali 26.000 evrov, kar je enako vrednosti novega družinskega avta. Če se ogrevate na zemeljski plin, pa bo vaš prihranek do 15.000 evrov

Upravljanje z aplikacijo

Temperaturo lahko nastavite kar preko mobilnega telefona s pomočjo naše aplikacije. Ni vam potrebno hoditi v kotlovnico, nastavite si jo pa lahko tudi ko prihajate z dopusta!

Narejena v Sloveniji

Zaradi lastne proizvodnje so vsi rezervni deli naših naprav na zalogi in vedno na voljo za zamenjavo, kar je še posebej pomembno v mrzlih zimskih dneh.

Potrebno malo prostora

Prisluhnili smo izzivom racionalne rabe prostora in razvili notranjo hidravlično enoto, ki celotno »kotlovnico« združi v ličnem ohišju in zasede samo 0,5 m2

Tiha notranja enota

Neslišna notranja enota ji omogoča, da je tišja od delovanja računalnika. Ne emitira nobenih zvokov, ne moti okolice in se zlije z njo, tako da ni nujno da jo ravno zaradi hrupa stlačimo v klet.

Ekološka skrb

S sodobno zasnovanim hladilnim sistemom in novim hladivom pa za kar 68 % zmanjša toplogredne izpuste (v primerjavi z običajnimi toplotnimi črpalkami).

Večkrat preizkušena

Ker v podjetju svoje poslanstvo gradimo na zanesljivosti in kakovosti, imamo lasten razvojni laboratorij, v katerem smo pod različnimi pogoji večkrat preizkusili toplotno črpalko Adapt.

Hitra vgradnja

Njena vgradnja je enostavna in hitra z vso potrebno dodatno opremo. Modularna zasnova poleg tega tudi zniža stroške montaže, priklopa in nivo stresa ob vgradnji!

Majhen ekološki odtis

Z izbiro toplotne črpalke kot naš glavni vir ogrevanja prispevamo k veliko manjšemu onesnaženju našega okolja, v primerjavi z ostalimi ogrevalnimi sistemi.

Tiha in vsestranska

Že dolgo sanjate o skoraj neslišni toplotni črpalki? Takšni, ki ne bo motila vašega počitka? Novo zvočno ohišje v vseh pogojih in prostorih zagotavlja izredno tiho, skoraj neslišno delovanje. Spali boste v miru in tišini, zjutraj pa se boste zbudili v prijetno ogrevanem prostoru. Njeno komaj slišno delovanje ne bo motilo sosedov in odnosi s sosedi bodo prijetnejši. Toplotna črpalka Adapt omogoča ogrevanje in hlajenje zato vam bo služila tudi v poletni vročini.

Kako se toplotna črpalka obnese v praksi?

Poglejte si kaj meni gospod Anton o naši toplotni črpalki Adapt, storitvi Cloud.Kronoterm, kakšno izkušnjo je imel z montažo naše toplotne črpalke in kako so z njo zadovoljni.

Pametna, varčna in majhna

Inteligentno zasnovana bo delovanje prilagajala vašim potrebam in potrebam objekta, učila se bo iz preteklega delovanja. Tako bo s sistemom IAH™ dosegala do 30 % višjo učinkovitost ogrevanja. Svoje delo bo vedno opravljala mirno in z optimalno močjo ter temperaturo, zato bo z vami dolgo časa. Z njenim učinkovitim delovanjem boste še dodatno privarčevali. Notranja enota vsebuje vse, kar potrebujete, in to na 0,5 m2 prostora.

Pametna toplotna črpalka

S povezavo v našo storitev Cloud.Kronoterm postane vaša toplotna črpalka pametna, učljiva naprava, ki vam omogoča, da za udobje bivanja in varčevanje z energijo enostavno skrbite kjerkoli in kadarkoli, kar prek svojega telefona. Na daljavo lahko nastavite različne urnike ogrevanja in hlajenja prostorov ter gretja sanitarne vode, preverite statistike delovanja in optimirate porabo. Povezava poleg naštetega omogoča tudi servisno diagnostiko na daljavo. Spletni vmesnik je serijsko vgrajen v vse toplotne črpalke. Uporaba aplikacije je za končne uporabnike popolnoma brezplačna. Preizkusite jo s klikom na spodnji gumb in uporabo našega demo računa:


Uporabniško ime: demo2 / Geslo: demo2 

Vzdržljiva in zmogljiva

Zasnovana za dolgo življenjsko dobo. Sistem ECLTM skrbi, da je kompresor ves čas ustrezno mazan in da poleg vseh ostalih komponent deluje v varnih in optimalnih pogojih. Zaradi tega lahko naprava deluje zanesljivo in učinkovito tudi pri ledenih -25 °C ali neznosnih +40 °C. Pri tem pa lahko sanitarno vodo ogreje do 60 °C. Primerna je za vsa podnebja in ogrevalne sisteme, od nizkotemperaturnih do (obstoječih) radiatorskih sistemov.

Katero barvo izbrati?

Koliko časa ste se odločali, kakšne barve bo vaša hiša? Pa stene vaše spalnice? Koliko različnih barv nogavic imate? Zakaj bi bila vaša toplotna črpalka kot vse druge? Prilagodite jo svojim željam, arhitekturi in okolju, v katerem bo delovala mnogo let in skrbela za vaše udobje. Poiščite tisti material, ki najbolj sovpada z vrtnim pohištvom in okolico, tisto barvo, ki se najbolj ujema z barvo vaših oken, ali pa enostavno izberite tisto ohišje, ki vam je najbolj všeč. Novi sistem CWP™ pa poskrbi, da bo vaša toplotna črpalka brez potrebnih nadstreškov, ograd ter raznih drugih zaščit delovala zanesljivo v vseh vremenskih pogojih (dež, sneg, veter, sonce), ne glede na, to kam jo namestite.

NERO

CORTEN

INOX

OLIO

Kaj pravijo zadovoljne stranke?

SPECIFIKACIJE TOPLOTNE ČRPALKE ADAPT

Spodnji podatki opisujejo toplotno črpalko Adapt 0416:

SEZONSKA ZMOGLJIVOST
5,20 SCOP
GRELNA MOČ
12 kW
VELIKOST KOTLOVNICE
0,5 m²
KOLIČINA TOPLE VODE
300 l
ENERGIJSKI RAZRED ¹
A+++
RAVEN ZVOČNE MOČI, A7W35
46 dB(A)
CENA KORISTNE TOPLOTE
0,025 €/kWh
PRIHRANEK V 15 LETIH ²
DO 28.999€
Dimenzije (Š x V x G)
1050mm x 1400mm x 675mm
MASA
239 kg / 249 kg

Vas zanima katera toplotna črpalka je za vas?

Verjamemo, da zna biti nakup toplotne črpalke zaradi tako velike in raznolike ponudbe kar stresna stvar! Če želite, vam z veseljem pomagamo pri odločitvi glede na vaše konkretne potrebe. Stranke se velikokrat napačno odločijo in si s tem nakopljejo le še dodatne težave (nepravilno delovanje, višji stroški, prenizka moč glede na potrebe itd.).  Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam priskočimo na pomoč ter predstavimo najbolj optimalno rešitev za vaše potrebe – brezplačno vam tudi izračunamo prihranek z novim ogrevalnim sistemom. V polje sporočila na kratko opišite vaš dom (površina ogrevanih prostorov, št. oseb v gospodinjstvu, trenutni ogrevalni sistem itd.)

  • Kliknite na več informacij glede obdelave osebnih podatkov:
    Upravljavec | Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave | Iznos | Obdobje hrambe | Pravice posameznika | Pravno obvestilo

*Vaši podatki so z nami popolnoma varni. Kronotermova politika varstva osebnih podatkov.

Kronoterm d.o.o. vedno vodi želja po nenehnem razvoju vse bolj učinkovitih, okolju prijaznih in zanesljivih naprav, ki odgovarjajo zahtevam uporabnikov.

© 2022 notic. agency