Subvencije

Kdaj vam Eko sklad izplača subvencijo za nakup toplotne črpalke?

Nepovratno finančno spodbudo boste prejeli po tem, ko boste s strani Eko sklada prejeli odločbo, s katero vam je bila dodeljena pravica do nepovratne finančne spodbude.

To vprašanje je eno tistih, ki nove uporabnike naših toplotnih črpalk najbolj zanima. Subvencija namreč vsakemu pomeni prihranek denarja in bi jo želel čimprej prejeti.

 

Nepovratno finančno spodbudo boste prejeli po tem, ko boste s strani Eko sklada prejeli odločbo, s katero vam je bila dodeljena pravica do nepovratne finančne spodbude. Postopek od oddaje vloge do prejema odločbe je odslej krajši, kot je bil v preteklih razpisih, na izplačilo subvencije pa boste morali po prejemu odločbe za izplačilo spodbude čakati še nekje do 60 dni po vročitvi odločbe.

 

Naj vas opozorimo, da če bo vaša vloga nepopolna in boste morali naknadno pošiljati dokazila in priloge, se bo tudi datum prejema subvencije podaljšal. Bodite torej pozorni, da pravilno in popolno oddate vlogo in tako preprečite marsikatero preglavico in zamik izplačila nepovratnih finančnih sredstev.


Oznake: ,

Kako lahko prihranite pri nakupu toplotne črpalke?
Prenesi
prirocnik