Brezplačni E-priročnik - Kako prihraniti pri nakupu toplotne črpalke

Se odločate za nakup toplotne črpalke? Izkoristite priložnost in pridobite brezplačni priročnik z informacijami o subvenciji in kreditu EKO sklada za posameznike in podjetja!

BREZPLAČNI PRIROČNIK, KI GA MORATE PREBRATI PRED NAKUPOM TOPLOTNE ČRPALKE

e-knjiga
Kako prihraniti pri nakupu toplotne črpalke? Kakšne spodbude omogoča Eko sklad? Na kaj moram biti pri oddaji subvencije ali kredita pri Eko skladu še posebej pozoren? Kakšne so najpogostejše napake, ki vas lahko stanejo subvencije? Kako izgleda praktični primer pravilno izpolnjene vloge za pridobitev subvencije ali kredita pri Eko skladu? Na kaj moram paziti odločitvi za nakup toplotne črpalke, komu zaupati, kdo mi lahko svetuje?
e-knjiga
Izpolnite spodnji obrazec in si olajšajte svojo pot do prihrankov s pridobitvijo subvencije ali kredita pri Eko skladu.

ŽELITE BREZPLAČEN PRIROČNIK? POTEM IZPOLNITE SPODNJI OBRAZEC IN SI GA ZAGOTOVITE BREZPLAČNO!

* obvezna polja

Prosimo, podajte soglasje za prejemanje vsebin družbe KRONOTERM d.o.o. preko E-NOVIC:

Soglašam, da mi družba KRONOTERM d.o.o. do preklica na zgoraj vpisan e-mail pošilja E-NOVICE v obliki koristih nasvetov, novosti, voščil, akcij in drugih informacij. Soglašam tudi, da me družba KRONOTERM obvešča o DOGODKIH, kot so sejmi, izobraževanja in podobno ter mi pošilja vabila na te dogodke. Družbi KRONOTERM d. o. o. dajem do preklica privolitev za obdelavo mojih osebnih podatkov na podlagi podatkov iz izpolnjenega obrazca za pridobitev e-knjige, za namen raziskovalnih in promocijskih aktivnosti, neposrednega trženja, ki vključuje oblikovanje meni prilagojenih vsebin na podlagi ocenjevanja in predvidevanja mojih interesov, ekonomskega položaja in potreb. Vsebine se pošiljajo preko elektronske pošte. Kadarkoli se lahko od prejemanja naših sporočil odjavite tako, da kliknete povezavo v nogi našega email-a ali s pisno izjavo, naslovljeno na KRONOTERM d.o.o., Trnava 5 E, 3303 Gomilsko oziroma na info@kronoterm.com, ali s klicem na telefonsko številko 03 703 16 20. KRONOTERM d. o. o. bo z obdelavo, ki temelji na preklicani privolitvi, prenehal najkasneje v 15 dneh po njenem prejemu. Prav tako sem seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov skladno z določili predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Za več informacij o naših nastavitvah zasebnosti, prosimo obiščite našo spletno stran.