Novice

ADAPT OSVAJA EVROPO!

Toplotna črpalka ADAPT v sklopu razstave Prihodnost bivanja je gostovala v dunajskem muzeju. Prvo razstavo v množici številnih, ki še sledijo, smo obiskali tudi mi. Naš izdelek in razstava je navdušila Dunaj, avstrijska prestolnica pa nas.
foto10

Na ogledu razstave so se nam pridružili Barbara Koželj Podlogar, Kulturna atašejka in vodja SKIC-e; Anja Zorko, direktorica Centra za Kreativnost, Tamara König iz Designforuma Avstrija in Dušan Pšeničnik, ekonomski svetovalec veleposlaništva RS na Dunaju.

ADAPT OSVAJA EVROPO

Razstava sodobnega slovenskega oblikovanja Prihodnost bivanja/The Future of Living vključuje slovenske izdelke s trajnostno noto. Naša toplotna črpalka in drugi predstavljeni izdelki so predhodno prejeli tudi značko Made in Slovenia. Uvrstitev naše toplotne črpalke ADAPT kot edine v naši branži je poseben dosežek, na kar smo izredno ponosni.

Veselimo se še drugih razstav, ki sledijo, tudi v naši bližini. Milano, Zagreb, Budimpešta, Pariz, Srbija so namreč le nekatera mesta, ki bodo gostila razstavo. Nekatera od teh bomo obiskali tudi mi, zato budno spremljajte naša družabna omrežja, saj bomo pomembne trenutke delili tudi z vami.


Oznake: , , ,

PREBERITE TUDI