Novice

ZLATO PRIZNANJE ZA NAJBOLJŠO INOVACIJO V REGIJI 2020 GRE. . . V NAŠE ROKE!

Z veseljem in ponosom razglašamo, da smo na današnji podelitvi priznanj najboljšim inovacijam Celjske regije 2020 prejeli ZLATO PRIZNANJE!

Trdo delo je vedno nagrajeno. V družbi številnih uspešnih podjetij v regiji smo prejeli ZLATO PRIZNANJE za našo inovativno in okolju prijazno toplotno črpalko ADAPT.

DL3U9133_PURG-1-1-683x1024

Toplotna črpalka Adapt je prilagodljiva v delovanju, vgradnji in videzu. Zasnovana je tako, da ostane nevidna in se čim bolj zlije z okolico, s pojavnostjo in hrupom ne vzbuja pozornosti, hkrati pa z izjemno učinkovitostjo (SCOP 5,2) uporabniku zagotavlja maksimalno udobje v smislu ogrevanja, hlajenja, nizke hrupnosti in nizkih stroškov obratovanja. Ena izmed najtišjih toplotnih črpalk na evropskem trgu popolno prilagaja delovanje potrebam objekta in uporabnika ter celo vremenskih razmeram. Robustno ohišje zunanje enote naprave kljubuje vsem vremenskim pojavom in ne potrebuje nobene zaščite, uporabniku pa je na voljo v štirih barvnih različicah – Corten, Nero, Olio in Inox. Prvič smo uporabili popolnoma novo hladivo R452b, ki ne škoduje ozonu in ima kar 67 % nižji ogljični odtis od obstoječih hladiv. Nova generacija okolju prijaznih toplotnih črpalk ADAPT je tako edina, ki ob varčni uporabi zagotavlja tudi učinkovito rabo energije in obnovljivih virov energije.

Priznanja najboljšim inovacijam v Celjski regiji od leta 2001 podeljuje Regionalna gospodarska zbornica Celje. Priznanja za najboljše inovacije na regionalni ravni predstavljajo najvišje priznanje inovativnim dosežkom regijskih podjetij in so del vseslovenske promocije inovacij, kjer danes sodelujejo vse Regionalne gospodarske zbornice in Območne zbornice Gospodarske zbornice Slovenije. Najboljše inovacije na regionalnem nivoju se uvrstijo v finale za izbor nagrajevanja na nacionalni ravni, nagrajene inovacije na nacionalni ravni pa se promovirajo v mednarodnem prostoru.

TUKAJ si lahko ogledate še video posnetek s podelitve priznanja.

 

 

Čestitamo vsem ostalim nagrajencem!


Oznake: , , ,

PREBERITE TUDI