Znanje

Z ETERO RAZPOLOVITE ČAS MONTAŽE

Pri geotermalni toplotni črpalki ETERA smo poiskali optimalne rešitve, s pomočjo katerih smo tudi razpolovili čas, potreben za montažo, in zmanjšali možnost za napake. Z novimi rešitvami smo za polovico zmanjšali tudi prostor, ki ga zaseda sistem toplotne črpalke.
ETERA_Event_117

Toplotna črpalka ETERA je oblikovana z veliko mero pozornosti na preprostost vgradnje. Implementirane rešitve bodo čas, namenjen montaži, tudi razpolovile, hkrati pa se občutno zmanjša verjetnost nepravilnosti in napak pri vgradnji, ki bi vplivale na kakovost delovanja.

 

Nova generacija toplotnih črpalk ETERA je izdelana po principu vse-v-enem, kar pomeni, da so vse ključne komponente že vgrajene in jih ni potrebno ločeno povezovati ter nameščati. S tem se zmanjša tudi število spojev in možnosti napak ter spuščanja.

 

Medtem ko je bilo pri starih sistemih potrebno ločeno nameščati tri raztezne posode, hranilnik sanitarne tople vode in varnostne ventile, so vse te komponente sedaj že vgrajene v sistemsko omarico. To tudi zmanjša vizualni nered, ki smo ga morali sprejeti pri starih generacijah toplotnih črpalk. V enoto so vgrajeni tudi zalogovnik, magnetni ločevalnik nečistoč, čistilni kos, polnilni set in cirkulacijska črpalka tople vode.

 

Posebnost toplotne črpalke ETERA so tudi priložene šablone, ki omogočajo hitro pripravo napeljave, potrebne za vgradnjo. Šablono namestimo na steno in s pomočjo označb na njej pripravimo vse potrebno, da toplotno črpalko v le nekaj korakih zmontiramo.

 

V dodatno pomoč so tudi standardizirani priključki in zasnova, ki pohitri vgradnjo in vzdrževanje toplotne črpalke, hkrati pa omogoča enostavno nadgradnjo in posodobitev komponent.

 

Za več informacij o toplotnih črpalkah KRONOTERM nam pišite na info@kronoterm.com ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 23 22.

KRONOTERM ETERA

Kaj jo loči od ostalih sistemov?


Oznake: , , ,