Novice

TOPLOTNA ČRPALKA ADAPT PREJELA NOV POMEMBEN CERTIFIKAT

Pri podjetju KRONOTERM smo to poletje še bolj veseli kot sicer. Lahko se pohvalimo, da smo za švicarske poslovne partnerje uspeli pridobiti težko dosegljiv certifikat kakovosti za toplotno črpalko Adapt.

Naši cilji so vedno višji, zmagoslavje ob dosegu pa toliko slajše. Enega izmed zastavljenih ciljev smo dosegli z novim certifikatom kakovosti za švicarski trg, ki potrjuje našo odličnost, kakovost in inovacije.

Švicarski trg je za proizvajalce toplotnih črpalk izjemno tog, njihovi predpisi so strogi, pridobitev certifikata kakovosti pa temu ustrezno zahtevna. Prav zaradi tega smo še toliko bolj ponosni, da nam je uspelo pridobiti omenjeni certifikat.

natasya-chen-bIn_UTJbzG4-unsplash-1024x683

Postopek za pridobitev certifikata kakovosti je dolgotrajen, osnova pri podeljevanju pa so merilna področja po kriterijih za EHPA (European Heat pump Association) ali keymark certifikat. Vpis toplotnih črpalk ADAPT zrak / voda na švicarski mednarodni seznam certifikatov kakovosti je odobrila švicarska Komisija za kakovost tesnjenja toplotnih črpalk FWS.

Veselimo se novih uspehov in uspešnega sodelovanja z našimi partnerji na švicarskem trgu!


Oznake: , , ,

PREBERITE TUDI