Novice

TOPLOTNA ČRPALKA ADAPT JE PREJELA CERTIFIKAT KAKOVOSTI EHPA ZA AVSTRIJSKI TRG

Prejeli smo že drugi certifikat kakovosti EHPA! Po lanskoletnem prejetju pomembnega certifikata kakovosti za švicarski trg, smo za toplotno črpalko ADAPT v teh dneh prejeli še certifikat kakovosti za avstrijski trg. Dodeljuje ga združenje Evropsko združenje proizvajalcev toplotnih črpalk EHPA.
image001-1024x585

Certifikat potrjuje izjemno kakovost učinkovite in vizualno dovršene toplotne črpalke ADAPT v skladu z avstrijskimi standardi kakovosti na področju toplotnih črpalk. V združenje proizvajalcev toplotnih črpalk EHPA je trenutno vključenih 12 držav, seveda tudi Slovenija.

Avstrijski standardi na področju toplotnih črpalk so izjemno visoki in težko dosegljivi. Prav tako je postavljen visok standard kar se tiče dodelitve subvencij toplotnim črpalkam. Vse toplotne črpalke namreč ne dosegajo standardov za dodelitev subvencij, niti v Avstriji, niti pri nas. Zato smo še toliko bolj veseli in ponosni, da so naše toplotne črpalke edine, ki v Avstriji dosegajo vse pogoje za dodelitev najvišje možne subvencije za končne kupce. 

Screenshot-2021-03-05-at-13.42.16

Toplotna črpalka ADAPT je prejela že številna druga priznanja tako s strani slovenske in mednarodne stroke. Njene odlike potrjujejo tudi mnogi zadovoljni uporabniki. Lansko leto smo prejeli tudi nagrado NAJ INOVACIJA 2020 po izboru javnosti.


Oznake: , , ,

PREBERITE TUDI