Novice

TOPLOTNA ČRPALKA ADAPT JE NAJ INOVACIJA 2020!

Inovativna, tiha in učinkovita ter oblikovno dovršena toplotna črpalka KRONOTERM Adapt je v sklopu Dneva inovativnosti 2020 prejela kar dve nagradi – nagrado NAJ INOVACIJA po izboru javnosti ter SREBRNO NACIONALNO PRIZNANJE GZS ZA INOVATIVNOST.

Nadvse ponosni in navdušeni smo, da smo v okviru Dneva inovativosti 2020, ki ga organizira Gospodarska zbornica Slovenije (GZS), prejeli kar DVE NAGRADI – nagrado tako s strani stroke kot tudi s strani naših uporabnikov oz. podpornikov. 

Kronoterm_daninovativnosti_francibodgan_lowres01-1024x817

NAJ INOVACIJA 2020

Velik delež k naši nagradi NAJ INOVACIJA 2020 po izboru javnosti ste prispevali vi. Uporabniki toplotnih črpalk KRONOTERM, sledilci na naših družabnih omrežjih in tudi poslovni partnerji ste nam namreč v izboru za NAJ INOVACIJO 2020 po izboru javnosti podelili največ glasov. Naša toplotna črpalka Adapt je izmed skoraj 16.000 glasov za vseh 43 inovacij prejela kar več kot 3000 glasov! Za podporo znamki in naši inovaciji se vam najlepše zahvaljujemo. Brez vas nam ne bi uspelo!

Direktor podjetja KRONOTERM Bogdan Kronovšek:”Inovacija je namenjena vsem, zato nam je izbor javnosti velika potrditev, da nam je resnično uspelo ter da smo trud in čas vložili v pravo stvar. Glavno vodilo pri razvoju je bilo narediti najbolj prijazno toplotno črpalko.”

 

 

Kronoterm_daninovativnosti_francibodgan_lowres07-768x1024

Toplotna črpalka ADAPT je v tem trenutku rasnično popolna toplotna črpalka zrak-voda. Ker smo razvojno naravnani in ves čas razmišljamo, kako bi presegli svoje dosežke, kako bi izboljšali naše rešitve in storitve, že imamo nekaj idej za izboljšave. A kot pravijo, vse ob svojem času.

SREBRNO NACIONALNO PRIZNANJE GZS ZA INOVATIVNOST

GZS je med letošnje najboljše inovacije uvrstila 43 podjetij in podelila zlata, srebrna in bronasta priznanj. Strokovna žirija GZS nam je za našo toplotno črpalko Adapt podelila SREBRNO NACIONALNO PRIZNANJE GZS ZA INOVATIVNOST. Dan inovativnosti je največji, najodmevnejši in najbolj prepoznaven slovenski dogodek na področju inovativosti namenjen učenju, povezovanju in nagrajevanju slovenskih inovatork in inovatorjev. Letošnji dogodek s podelitvijo priznanj je zaradi epidemije potekal preko spleta.

Kronoterm_daninovativnosti_francibodgan_lowres05-768x1024
“Zelo smo veseli, da je javnost prepoznala našo inovativnost in sem lahko ponosen na svojo ekipo. Opravili so odlično delo in verjamem, da bomo v prihodnosti še boljši.
Projekt kot tak je trajal približno dve leti, predrazvoj in razmišljanja o projektu pa so se pričela že leta 2012. Mnenje uporabnikov je zelo vplivalo na razvoj. Ves čas smo imeli v mislih uporabnike. Želeli smo, da tehnologija postane skrita očem in da se zlije z okolico ter da notranje enota postane nekak del pohištva.” – vodja razvoja, Franc Marovt

Najlepša hvala še enkrat vsem, ki ste glasovali za našo toplotno črpalko Adapt in ste mnenja, da je to najboljša inovacija leta. Nagradi sta še dve v vrsti mnogih, ki jih je do sedaj prejela naša TČ Adapt in potrditev, da sta inovativnost in znanje pot do uspeha. Obenem tudi, da je KRONOTERM znamka vredna zaupanja.

collage_toplotnaADAPT
Heat-pump-KT_Adapt_corten¸inox6003_websize-1024x585-1
Sistem-Adapt-HR-1024x1024

Oznake: , , ,

PREBERITE TUDI