Novice

TČ ADAPT MED TOP 10 ENERGETSKO NAJBOLJ UČINKOVITIH IZDELKOV V AVSTRIJI

Učinkovita, tiha in oblikovno dovršena toplotna črpalka ADAPT je v Avstriji prejela prav posebno priznanje. Uvrstila se je med top 10 energetsko najbolj učinkovitih izdelkov, ki so predstavljeni na spletni strani topprodukte.at in prejela zlato oznako.
image001-1024x585

Avstrijski trg je močno zavezan in usmerjen k uporabi okolju prijaznih izdelkov. V namen spodbujanja potrošnikov za izbiro bolj zelenih in energetsko učinkovitih izdelkov na spletni strani topprodukte.at objavljajo seznam energetsko najbolj učinkovitih izdelkov v Avstriji.

Naša toplotna črpalka ADAPT se je uvrstila med 10 energetsko učinkovitih izdelkov v Avstriji! Prejela je eno zlato značko oz. priznanje GOLD (TČ ADAPT 0416-K3 HT/ HK 3F) in dve srebrni SILBER znački (TČ ADAPT 0416-K3 HT/ HK 1F in TČ ADAPT 0724-K3 HT/ HK 3F.

Kriteriji za uvrstitev na seznam energetsko najbolj učinkovitih izdelkov v Avstriji so izredno strogi. Pomembna merila, ki jih upoštevajo, so zelo visoka sezonska energetska učinkovitost (ηS večja od 200) in nizka raven hrupa (največ 52 dB). Poleg tega morajo imeti navedene toplotne črpalke tudi homologacijski pečat EHPA, za katerega morajo biti izpolnjena merila kakovosti preverjena z neodvisnim testom. Naša toplotna črpalka ADAPT je ena redkih toplotnih črpalk, ki izpolnjuje te kriterije.

Poleg kriterijev visoke učinkovitosti smo že prešli na eno najnovejših hladiv (R452b) z nizko vrednostjo GWP (potencial globalnega segrevanja) 676, hkrati pa so naše toplotne črpalke ene izmed redkih v Avstriji, ki so trenutno upravičene do sofinanciranja ob nakupu s strani države.

Heat-pump-KT_Adapt_corten¸inox6003_websize-1024x585-1

Neodvisna informacijska platforma topprodukte.at je storitev pobude klimaaktiv avstrijskega Zveznega ministrstva za varstvo podnebja, okolja, energije, mobilnosti, inovacij in tehnologije. Stran služi avstrijskim potrošnikom in dobaviteljem kot opora in vir informacij pri odločitvi za nakup okolju prijaznih varčnih izdelkov.

 


Oznake: , , ,

PREBERITE TUDI