Znanje

10 RAZLOGOV, ZAKAJ JE TOPLOTNA ČRPALKA DOBRA IZBIRA

Razlogov, zakaj je toplotna črpalka odlična izbira, je ogromno. Predstavljamo deset najpomembnejših.
Showroom4a

1. NAJCENEJŠI NAČIN OGREVANJA

 

Zakaj je toplotna črpalka najugodnejši način ogrevanja? Investicija se povrne v le nekaj letih, vsakoletni prihranki so veliki. V življenjski dobi toplotne črpalke, kar je več desetletij, lahko prihranite za nov družinski avtomobil povprečnega cenovnega razreda! Toplotna črpalka vključuje tri sisteme v enem – ogrevanje, hlajenje in pripravo tople sanitarne vode.

 

 

 

2. BREZSKRBNA TOPLINA

 

Če ste radi brezskrbni in se nimate časa ukvarjati z ogrevanjem, je izbira toplotne črpalke prava rešitev. Pri ogrevanju s toplotno črpalko je vedno toplo brez najmanjšega napora. Si predstavljate, da ni potrebnega nobenega čiščenja in čakanja na ugodni nakup, pregled dimnika ali zalogo surovin pri katerem od drugih energentov? S toplotno črpalko si boste to z lahkoto predstavljali in tudi izkusili!

 

 

 

3. OKOLJU PRIJAZNO OGREVANJE

 

Naredite nekaj zase in za svojo družino, obenem pa še nekaj lepega za naš planet. Poznate tisti dober občutek, ko naredite nekaj prav? Ponos ob lepih gesti, besedi ali dejanju? Z nakupom toplotne črpalke lahko pripomorete k ohranitvi našega okolja, saj za delovanje izrablja obnovljive vire in ne proizvaja okolju škodljivih trdnih delcev, ki vplivajo tudi na vaše zdravje.

 

 

 

4. TEHNOLOŠKO NAPREDEN SISTEM

 

Inovacije poganjajo tehnologijo in navsezadnje svet! Imeti v svojem domu tehnologijo, ki so jo razvili slovenski strokovnjaki, ni kar tako. V svetu toplotnih črpalk je naša tehnologija v svetovnem vrhu! Če imate v žepu telefon z najzmogljivejšo kamero, zakaj ne bi imeli doma še toplotne črpalke z najnovejšo tehnologijo in si s tem olajšali življenje in bivanje?

 

 

 

5. MOŽNOST SUBVENCIONIRANEGA NAKUPA

 

Dobre prakse in dejanja se obrestujejo!  Ni veliko možnosti, kjer se vam ob nakupu del vsote povrne nazaj. Ob nakupu toplotnih črpalk imate zaradi prispevka pri uporabi obnovljivih virov energije možnost subvencije Eko Sklada. Prihranite lahko celo do 5000 evrov! Višina subvencija je sicer odvisna od vrste toplotne črpalke in občine bivanja.

 

 

 

6. IZJEMNA ZANESLJIVOST

 

Zakaj je toplotna črpalka KRONOTERM izredno zanesljiva? Eden izmed razlogov, da so naše toplotne črpalke izredno zanesljive, je dejstvo, da imamo svoj lasten razvoj, laboratorij in proizvodnjo, kar nam omogoča odpravo potencialnih napak, še preden pride toplotna črpalka k vam domov. Poleg tega lahko njeno delovanje spremljate tudi preko telefona ali računalnika.

 

 

 

7. MALO VZDRŽEVANJA

 

Toplotne črpalke praktično ne potrebujejo nobenega posebnega vzdrževanja. Razen preklopa načina ogrevanja iz zimskega na poletni režim in obratno, je potreben zgolj letni vzdrževalni pregled toplotne črpalke.

 

 

 

8. MOŽNOST VEZAVE NA OBSTOJEČI SISTEM

 

Pri ogrevanju s toplotno črpalko v kurilnici ni potrebnih veliko posegov, možna je tudi vezava na obstoječi sistem. Na toplotno črpalko se lahko priključi drug ogrevalni vir (kotel na drva, olje, plin), enako kot na klasični hranilnik.

 

 

 

9. MOŽNI SO RAZLIČNI NAČINI OGREVANJA

 

Nekateri zmotno menijo, da je toplotna črpalka primerna zgolj za talno ogrevanje. To ne drži, saj toplotna črpalka omogoča delovanje pri večih načinih ogrevanja – tako zračnem, talnem kot tudi radiatorskem. Pomembna je le pravilna izbira vrste toplotne črpalke glede na način ogrevanja.

 

 

 

10. TOPLINA VEDNO IN POVSOD

 

Pozabite na ‘šparanje’! S toplotno črpalko boste imeli vaš dom vedno ogrevan, sanitarno vodo dovolj toplo, ne glede na to, ali bo zunaj 0ºC ali pa -20ºC. Vsi prostori bodo enako topli, vaše bivanje pa udobno in brezskrbno. Imate radi 22 °C ali 26 °C? Toplotna črpalka zmore vse.

Kronoterm_stock99

Še vedno ne veste zakaj toplotna črpalka? Prepričani smo, da bi lahko bila toplotna črpalka vaša nova družinska članica! Preberite izkušnje naših zadovoljnih uporabnikov, ki so nam podali mnenje iz prve roke.

 

Če bi želeli imeti varno, ugodno, brezskrbno in naravi prijazno ogrevanja, potrebujete dodatne informacije ali bi želeli osebno svetovanje, stopite v stik z nami ali nas pokličite na 03 703 16 20.


Oznake: , , , ,

PREBERITE TUDI