Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje Kronoterm d.o.o., Trnave 5e, 3303 Gomilsko. Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi poslovanja.

Splošne pogoje poslovanja si lahko preberte TUKAJ – Splosni pogoji 2017v2_Kronoterm d.o.o.

 

Pogodbeni pogoji podaljšanje garancije za KRONOTERM sanitarne toplotne črpalke za 3 leta

Pogoji, na sledeči povezavi, ki opisujejo pogoje in obseg KRONOTERM d.o.o. podaljšane garancije, ne posegajo v zakonsko določene jamčevalne obveznosti s strani prodajalca iz naslova prodajne pogodbe, sklenjene s končnim kupcem. Podaljšana garancija ne vključuje zahtev, ki jih ima stranka neposredno do trgovca/monterja, ki je toplotno črpalko prodal.

Pogoje za pridobitev podaljšane garancije KRONOTERM za sanitarne toplotne črpalke najdete TUKAJ – Podaljšana garancija za Kronoterm sanitarne toplotne črpalke

 

Pogoji uporabe cloud storitev in piškotki

O pogojih uporabe cloud storitev in piškotkov si lahko preberete TUKAJ – Pogoji Cloud&Cookies_Kronoterm d.o.o.

 

Pravno obvestilo

Avtorske pravice

S to spletno stranjo upravlja Kronoterm d.o.o. Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kronoterm.com so last Kronoterm d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Prav tako si Kronoterm d.o.o. pridržuje pravico do sprememb vsebin.

Pridržki

Kronoterm d.o.o. bo na svojih spletnih straneh zagotavljal točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. Kronoterm d.o.o. tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani. Kronoterm d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani, in toplo priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani.

Kronoterm d.o.o. ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti Kronoterm d.o.o. niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.