Novice

O KRONOTERMU PIŠEJO TUDI NA UGLEDNEM KANALU CNN!

Multinacionalni kabelski novičarski kanal CNN, ki pokriva največje zgodbe s celega sveta, je naše podjetje uvrstil med najbolj opazna in trajnostna podjetja v Sloveniji. Izredno navdušeni in počaščeni smo, da o našem podjetju, izdelkih in uspehih pišejo onkraj luže.
CNN_International_logo.svg

Za vsako predstavitev v medijih smo veseli in hvaležni, a tokrat objava je resnično nekaj posebnega. Na uglednem novičarskem kanalu CNN so nas namreč vključili v prispevek o uspešnem in trajnostnem slovenskem gospodarstvu.

 

Izpostavili so našo tiho toplotno črpalko ADAPT, uvrstitev med najbolj trajnostno usmerjene proizvajalce ogrevalnih sistemov s strani Evropskega okoljskega urada, v prispevek pa so vključili tudi izjavo naše direktorja podjetja Bogdana Kronovška. Poudaril je, da je pri razvoju slovenskega gospodarstva ključna dobra geografska pozicija Slovenije v Evropi, dober izobraževalni sistem ter podpora s strani vlade.

 

Prispevek je bil objavljen v sklopu promocije slovenskega gospodarstva s strani javne agencije SPIRIT in ambasadorstva projekta I feel Slovenia. Green. Creative. Smart. Naše podjetje je bilo pred dvema letoma izbrano za enega izmed ambasadorjev slovenskega gospodarstva in omenjenega projekta. Verjamemo, da bo prispevek odlično prispeval k utrjevanju in prepoznovnostjo znamke tudi v državah izven Evrope ter morda odprt pot na druge potencialne trge. Kot zanimivost naj povemo, da CNN mesečno beleži kar 600 milijonov obiskov njihove spletne strani.

 

Celoten članek lahko preberete TUKAJ.


Oznake: , ,

PREBERITE TUDI