IZKUŠNJE NAŠIH STRANK: V starosti cepljenje drv ne pride več v poštev

BREZKSRBNOST NA PRVEM MESTU

Gospod Anton je svojo odločitev za toplotno črpalko Adapt pospremil z dejstvom, da je bila za njihove zahteve po pregledu karakteristik najbolj ugodna izbira. V letu dni odkar imajo doma toplotno črpalko so z njo izjemno zadovoljni. Ena izmed dobrih lastnosti za gospoda Antona je možnost upravljanja na daljavo, saj, kot sam pravi, ni najbolj vešč sodobne tehnologije. Zanj je to odlična rešitev, saj mu lahko pri nastavitvah ali vpogledu v delovanje naprave pomagamo brez obiska serviserja.

Lastnik je bil zadovoljen s hitrim potekom montaže toplotne črpalke, najbolj pa mu je všeč, da sama prilagaja delovanje glede na vremenske razmere. Glavni razlog za zamenjavo ogrevalne naprave je bila za gospoda Antona brezskrbnost. Pred toplotno črpalko so namreč hišo ogrevali s kombinacijo kurilnega olja in peči na drva. Dodal je da, sedaj ko sta z ženo že v letih, spravljanje drv ne pride več v poštev.

 

Oglejte si celoten intervju Maje Čargo z gospodom Antonom:

 

V sklopu sodelovanja pri projektu Miss Slovenija predstavljamo prvo nagrajeno Kronoterm nalogo. Vse kandidatke so morale poiskati enega od lastnikov naše toplotne črpalke v okolici njenega doma in z njim opraviti novinarski prispevek oz. video intervju.

Intervju z lastnikom naše toplotne črpalke Adapt Antonom Pustovrhom je pripravila Maja Čargo. V stilu prave novinarke je pripravila odličen intervju, za kar si je tudi prislužila nagrado. Maji, kot tudi ostalima nagrajenkama, smo podarili tečaj letenja v vetrovniku Aerodium.

 

*Intervju je bil izveden v času pred epidemijo.

Preberite si še:

Preostale reference naših zadovoljnih uporabnikov

Kako sploh deluje toplotna črpalka?

10 Razlogov zakaj izbrati ravno toplotno črpalko

Kako lahko z obnovo ogrevalnega sistema prihranite tudi do 2.600€ letno?

 

Stopite v stik z nami

  • Kliknite na več informacij glede obdelave osebnih podatkov:
    Upravljavec | Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave | Iznos | Obdobje hrambe | Pravice posameznika | Pravno obvestilo