Novice

KRONOTERM PRIDOBITELJ PRESTIŽNEGA CERTIFIKATA “ZNAK KAKOVOSTI V GRADITELJSTVU”!

Otvoritev 59. Sejma Dom je, poleg prijetnega otvoritvenega programa, ovekovečila podelitev prestižnega certifikata »Znak kakovosti v graditeljstvu«.
Kronoterm_Sejm-Dom-2020-8

Podjetje KRONOTERM je po dolgoletnem trudu pri razvoju visoko kvalitetnih, tehnološko naprednih in okolju prijaznih toplotnih črpalk, ponosno postalo podjetje, označeno s cenjenim certifikatom »Znak kakovosti v graditeljstvu«.

Posebna čast je bila pohvala tolikšne vrednosti v eminentni družbi predsednika Vlade Republike Slovenije Marjana Šarca in župana Mestne občine Ljubljana Zorana Jankoviča.

POMEN CERTIFIKATA ZNAK KAKOVOSTI V GRADITELJSTVU

Gradnja predstavlja velik finančni zalogaj, ki bi moral zagotavljati, da je naložba v izdelke in storitve med samo gradnjo dolgoletna, varna in trajna. Kvaliteta pa, kljub velikemu finančnemu vložku, ni vedno zagotovljena. Prejemniki certifikata »Znak kakovosti v graditeljstvu«, ali na krajše ZKG, nudijo svojim uporabnikom izdelke oziroma storitve, ki dosegajo visoke, strokovno pripravljene in mednarodno primerljive kriterije za kakovost. Namen certifikata »Znak kakovosti v graditeljstvu« obsega vse od informiranja in varovanja naročnika gradbenih proizvodov oziroma storitev o višji kakovosti, promocije kakovostnih izdelkov in storitev graditeljstva v Sloveniji, dviga zagotavljanja kakovosti, izboljšanja kakovosti pospeševanja delovanja trga, do spodbujanja in usmerjevanja razvojno raziskovalnega dela ter spodbujanja investiranja v inovacije, razvoj in izboljšave. Certifikat investitorjem, kupcem, naročnikom, načrtovalcem in drugim tako zagotavlja visoko kakovost v stroki graditeljstva, na podlagi tega pa je odločitev za investicijo nedvomno lažja.

DOBITNICA CERTIFIKATA ZNAK KAKOVOSTI V GRADITELJSTVU – TOPLOTNA ČRPALKA ADAPT

Na KRONOTERM-u, kot prejemniki naziva, s kakovostnimi produkti zagotavljamo zadovoljstvo pri vsakemu uporabniku, kar dokazuje tudi naš širok nabor domačih in tujih nagrad.

Ključen produkt, ki je prejemnik zaslužnega cetifikata, je KRONOTERM-ova najnaprednejša toplotna črpalka ADAPT.

Toplotna črpalka, ki je tipa zrak/voda, je plod lastnega razvoja podjetja, ki že od leta 1976 razvija, zadnjih 30 let pa proizvaja in trži kvalitetne toplotne črpalke po zahtevah vseh predpisov. Razvoj v veliki meri posveča pozornost energetski učinkovitosti in iskanju trajnostnih, okolju prijaznih rešitev, tako za domač, kot tudi za tuj trg. Toplotna črpalka Adapt je bila zasnovana z namenom, da bi se popolnoma prilagodila uporabnikovim potrebam v vseh pogledih – v delovanju, vgradnji in izgledu. Doseženi so bili vsi začetni cilji, ki so načrtovali, da tehnologija postane nevidna, da se naprava čim bolj zlije z okolico, s svojo pojavo in hrupom ne vzbuja pozornosti, hkrati pa z izjemno učinkovitostjo uporabniku zagotavlja optimalno udobje v smislu ogrevanja, hlajenja, nizke hrupnosti in nizkih stroškov obratovanja.

2020_03_04-07 Sejem DOM 2020 (26)
Kronoterm_Sejm-Dom-2020-3
Kronoterm_Sejm-Dom-2020-5
Kronoterm_Sejm-Dom-2020-7
Kronoterm_Sejm-Dom-2020-9

Oznake: , , , ,

PREBERITE TUDI