Novice

HIŠNI SEJEM

Z navdušenjem vam predstavljamo priložnost, da odkrijete vrhunske ogrevalne rešitve in izkoristite posebno sejemsko akcijo na HIŠNEM SEJMU KRONOTERM.
2024_02 Jumbo hišni sejem web ss

POSEBNA SEJEMSKA AKCIJA

Vabimo vas, da se nam v času sejma DOM pridružite na Hišnem sejmu KRONOTERM, ki bo potekal od 6. do 10. marca 2024 v poslovni stavbi KRONOTERM na naslovu Trnava 5e, Gomilsko.

 

Na sejmu vas čaka posebna priložnost, da si ogledate naše vrhunske ogrevalne rešitve, ki vam lahko prinesejo udobje in učinkovitost pri ogrevanju vašega doma. Poleg tega smo pripravili ekskluzivno sejemsko akcijo, ki bo na voljo le ob tem dogodku in do odprodaje zalog, vsak obiskovalec pa bo prejel tudi darilo. To je odlična priložnost, da izkoristite posebne ugodnosti in poskrbite za optimalno ogrevanje in hlajenje doma ter pripravo tople sanitarne vode.

 

Naša ekipa strokovnjakov bo prisotna, da vam predstavi naše produkte, odgovori na vsa vaša vprašanja ter vam nudi individualno svetovanje glede najboljših rešitev za vaše potrebe. Zagotavljamo vam, da boste našli pravo rešitev za udobno in energetsko učinkovito ogrevanje.

KDAJ IN KJE NAS LAHKO OBIŠČETE?

Datum in čas sejma:

6. marec – 10. marec 2024

Od srede do sobote: med 8:00 in 17:00

Nedelja: med 8:00 in 13:00

 

 

Lokacija sejma:

Poslovna stavba KRONOTERM

Trnava 5e,

3303 Gomilsko

 

 

Vabimo vas, da že danes rezervirate svoj termin za ogled showrooma v času HIŠNEGA SEJMA. Veselimo se vaše prisotnosti in priložnosti, da vam predstavimo naše inovativne ogrevalne rešitve. 


Oznake: , ,

PREBERITE TUDI