FILMSKO OBARVAN PRAZNIČNI DECEMBER

Lansko leto je bilo za nas filmsko, z nešteto zapleti in razpleti ter pravljičnim koncem. December smo tako temu primerno filmsko obarvali. V glavnih vlogah so se znašli seveda vsi KRONOTERMOVCI, njihovi najmlajši ter poslovni partnerji.

 

Filmski utrip smo ujeli v božični video, katerega glavna nit so bila skrivnostna božičkova darila.

 

Vsak december pričnemo s skupni okraševanje božičnega drevesa in tudi letos ni bilo nič drugače. Moramo poudariti, da je praznično drevo vse bolj polno, saj je tudi KRONOTERM družina vse večja. Posladkali smo se tudi s sladkimi dobrotami, podjetje pa odeli v pravljično kuliso.

V zahvalo za uspešno in korektno sodelovanje in pregled preteklega leta smo tudi letos za naše poslovne partnerje pripravili praznično druženje. V Žalcu smo jim pripravili okroglo mizo z novostmi in trendi za prihodnje leto, predavanjem gostujočega strokovanjaka, hkrati pa napovedali naše načrte za prihodnost. Druženje smo zaključili s prijetnim kosilom ter obdarovanjem.

 

Zaposleni smo konec uspešnega leta proslavili s tematsko zabavo. V stilu Jamesa Bonda smo se družili na elegantni večerji, ki smo je popestrili z nastopom iluzionista, nagradno ruleto ter petjem karaok dolgo v noč.

Kot družinsko podjetje vsako leto obdarimo tudi otroke naših zaposlenih. Letos smo zanje pripravili še božično pravljico Pod prazničnim dežnikom, Božiček pa je vsem otrokom razdelil še božična darila.